Arrangementer

Kom til infomøde om Erasmus+ og Nordplus

29. oktober 2019

Den 3. december 2019 inviterer Styrelsen for Forskning og Uddannelse både de videregående uddannelser og erhvervsuddannelserne til infomøde om mulighederne for støtte i EU-programmerne Erasmus+ og Nordplus.

 

En mulighed for at skabe europæiske projekter

Mødet er til dig, som gerne vil i gang med at skabe europæiske samarbejder inden for videregående uddannelser og erhvervsuddannelser, men som ikke har et indgående kendskab til de to programmer.

Om Erasmus+

Erasmus+ er EU’s uddannelsesprogram, der tilbyder mobilitet for studerende og undervisere på tværs af EU. Erasmus+ indeholder også Strategiske Partnerskaber, hvor forskellige uddannelsesinstitutioner kan indgå samarbejde med hinanden på tværs af Europa. Til selve mødet vil du få indsigt i bl.a. Strategiske Partnerskabers muligheder og rammer. Du vil i den forbindelse blive informeret om, hvad et Erasmus+-projekt kan tilbyde dig og din uddannelsesinstitution af muligheder for europæisk samarbejde og mobilitet for studerende og undervisere.

Om Nordplus

Nordplus er et tilskudsprogram, som Nordisk Ministerråd står bag. Igennem Nordplus kan både studerende og undervisere søge om støtte til mobilitet, mens der også er mulighed for projektsamarbejde. Nordplus dækker de baltiske og de nordiske lande, og til infomødet vil du modtage nyt om, hvad Nordplus kan tilbyde dig og din uddannelsesinstitution af muligheder for europæisk samarbejde og mobilitet for studerende og undervisere – forskellen fra Erasmus+ er dermed blot, at Nordplus udelukkende har fokus på Norden og de baltiske lande.

Praktisk info og tilmelding

Dato: 3. december 2019 fra kl. 10:00-12:00. Mødet efterfølges af en frokost.

Sted: Next Uddannelse København, Carl Jacobsens Vej 25, 2500 Valby

Du kan tilmelde dig eventet her. Tilmeldingsfristen er den 15. november 2019.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet