Arrangementer

Kom til konference om Erasmus 2021-2027

28. september 2020

Erasmus-programmet for 2021-2027 er lige på trapperne. Derfor inviterer Styrelsen for Uddannelse og Forskning til sin årlige Erasmus+ konference den 30. november 2020. Konferencen vil bl.a. sætte fokus på mulighederne i Erasmusprogrammet, inspirere til fremtidige uddannelsessamarbejder, give konkrete eksempler på projektidéer og byde på en paneldebat. Tilmelding senest den 16. november. 

Kort om Erasmus

Erasmus er EU’s internationale uddannelsesprogram, der støtter og styrker den europæiske samhørighed og udvikling. Programmet faciliterer tilskud til mobilitets- og samarbejdsprojekter på alle niveauer af uddannelse. 

Internationalt samarbejde som vej til et mere digitalt, grønt og inkluderende Europa

Konferencens omdrejningspunkt vil være det internationale uddannelsessamarbejde, der tegner sig af det nye Erasmusprogram, som løber fra 2021-2027. I programmet er der lagt særlig vægt på at skabe et mere digitalt, et grønnere og et mere inkluderende Europa gennem det internationale samarbejde.  

Der vil på konferencen blive givet konkrete eksempler på, hvordan det inklusive arbejde i uddannelsessektoren tager sig ud, samt en paneldebat, der drejer sig om bæredygtighed.  

Målgruppe 

Konferencen henvender sig til alle niveauer inden for uddannelsessektoren. Styrelsen håber derfor at se både undervisere, internationale koordinatorer, rektorer og andre med indflydelse på og interesse for europæisk uddannelsessamarbejde.  

Yderligere information

Du finder yderligere information på UFMs hjemmeside. 

Tilmelding  

Konferencen finder sted i DGI-byen (Tietgensgade 65) i København d. 30. november 2020 fra kl. 9:00-15:30. Du tilmelder dig på linket her.

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, der bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Fristen for tilmelding er d. 16. november. 2020 kl. 12:00.  

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA