Arrangementer

Kom til workshop og lær, hvordan I opnår millionstøtte til jeres udvikling

22. januar 2020

Skal jeres nye produkt sælges internationalt, eller vil I udvikle i samarbejde med virksomheder fra andre lande? Nu har jeres virksomhed mulighed for at blive klogere på, hvordan I kan opnå helt op til 15 mio. kr. i finansiering af jeres næste produktudvikling.

Det er CDEU, som i samarbejde med Aarhus Universitet under programmet Global Midt 2.0 tilbyder jer et gratis et workshopforløb i Aarhus til februar og marts.

Forløbet vil klæde jer på til at beskrive og rammesætte de dele af jeres produktudvikling, som kan medfinansieres af EU’s fundingordninger.

Skaber I værdi for mange? Så er I velkomne!

EU-støtte afhænger ikke af, hvilken branche virksomheden opererer i – jeres kommende produkt skal bare:

  • skabe ny værdi for kunderne
  • være skalérbart og
  • have et stort markedspotentiale.

For at få maksimal værdi af deltagelse i workshopforløbet opfordres deltagerne til at medbringe en relevant projektidé, som kan beskrives under forløbet. Hvis I efter workshop-forløbet vælger at lave en skriftlig skitse af jeres projekt, vil der også være mulighed for at få feedback herpå. Begge workshops samt feedback faciliteres og gives i samarbejde med landets førende innovationsagenter.

CDEU’s erhvervskonsulenter, Thomas Steen Hansen (t.h.) og Tarik Kehli

Særlig mulighed: Få hjælp af AU-studerende

For de virksomheder, som har interesse herfor, er der ydermere mulighed for at få tilknyttet et par universitetsstuderende, der som en del af deres kandidatuddannelse i engelsk kan tilbyde virksomheden hjælp til at skrive en projektskitse, som fastholder rammerne omkring virksomhedens projekt.
I vil skulle fodre de studerende med relevant viden om både den del af jeres forretning, som er relevant for det nye produkt, samt om den teknologi, som ligger bag. Da forløbet er en del af de studerendes uddannelse, kan der forventes en høj grad af commitment.

Det er en forudsætning for at få tilknyttet studerende, at virksomheden til de to workshops medbringer en relevant projektidé, og at den har lyst til at arbejde sammen med de studerende om at få idéen beskrevet.

Workshopforløbet består af:

Match med studerende: I ugen op til første workshop vil der ske match med studerende for de virksomheder, som ønsker dette.

  1. Workshop 27. februar kl. 14.00-17.00: Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C.
    Forretningsplaner i EU-projekter – hvad lægges der vægt på, og hvordan beskrives det klart og overbevisende? EU’s programmer – et overblik over mulighederne.
  2. Workshop 12. marts kl. 14.00-17.00: Jens Chr. Skous Vej 4, 8000 Aarhus C.
    Strukturering af innovationsprojektet: Oplæg om, hvad der er vigtigt, når et innovationsprojekt skal struktureres og formidles fra det tekniske perspektiv.

Individuel tilbagemelding: Virksomhederne opfordres til at skitsere deres projekt på skrift. For de virksomheder, som vælger at samarbejde med AU-studerende, vil disse være behjælpelige med hermed. Der vil blive givet individuel tilbagemelding til hver virksomhed med dens tilknyttede studerende på det beskrevne projekts rammesætning, ambitionsniveau og videre perspektiv.

Yderligere oplysninger og tilmelding

Kontakt CDEU’s erhvervskonsulent Tarik Kehli på enten tk@centraldenmark.eu eller +32 493 12 41 18 for yderligere info. Tilmelding kan ligeledes ske til Tarik Kehli.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst
Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst