Ansøgningsrunder

Kommissionen udlover 2,6 mio. kr. til de bedste, kvindelige innovatører

29. november 2018

Kommissionen har nu åbnet for den sjette udgave af EU-prisen for kvindelige innovatører, der har formået at bringe deres idéer på markedet. Ansøgningsfrist er den 16. januar 2019.

De i alt fire priser sigter mod at øge den offentlige bevidsthed om det fremragende arbejde, som kvindelige iværksættere, der har formået at bringe deres iéer på markedet, har gjort.

Særlig præmie til ung, kvindelig innovatør

Tre præmier på 100.000 EUR (godt 750.000 kr.) vil blive tildelt i hovedkategorien ‘Women Innovators’, og dertil kommer en særlig præmie på 50.000 EUR (godt 37.500 kr.) til ‘Rising Innovator’, som vil gå til en enestående, kvindelig iværksætter i begyndelsen af sin karriere (35 år eller yngre).

iværksættere, der har formået at bringe deres iéer på markedet, har gjort.

Ansøgningsfrist den 16. januar 2019

Konkurrencen er åben for kvinder i hele EU samt i lande med tilknytning til Horizon 2020, og ansøgninger kan indsendes indtil 16. januar 2019. En jury af uafhængige eksperter vil evaluere og udvælge de fire vindere, som vil blive annonceret i foråret 2019.

Mere info

For mere information og øvrige ansøgningskriterier, følg venligst linket her.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet
Tarik Kehli
EU-konsulent
Erhverv og vækst