Arrangementer

Konference om nordiske udfordringer og muligheder i jobmarkedet

23. april 2019

Arbejder du med jobinteresserede, eller søger din virksomhed selv arbejdskraft? Så kom med til konference den 10. maj i København, hvor der sættes spot på de fælles, nordiske udfordringer og muligheder i jobmarkedet.

Jobmarkedet i Norden oplever store udfordringer. Både på arbejdsgiversiden, hvor virksomhederne i stigende grad skriger på arbejdskraft i alle nordiske lande. Men også på arbejdstagersiden, hvor der på trods af højkonjunktur er grupper af personer, der har svært ved at komme ind og etablere sig på arbejdsmarkedet.

Muligheder for et mere sammentømret, nordisk arbejdsmarked

Den 10. maj 2019 inviterer Nordisk Jobløsning til konference i København med fokus på på denne udfordring. Ledende aktører fra arbejdslivet i Norge, Danmark og Sverige er inviteret med til at give deres bud på, hvad de helt store udfordringer er, og hvor efterspørgslen er størst. Der vil samtidig blive givet bud på, hvilke muligheder der er for at skabe et mere sammentømret, nordisk arbejdsmarked, hvor udbud og efterspørgsel kan matches på tværs af landegrænser.

Nordisk Jobløsning er et fælles, nordisk projekt, som støttes af midler fra Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak-programmet.

Hvem er du?

Konferencen er for dig, der arbejder med jobinteresserede på uddannelsesinstitutioner, jobcentre, a-kasser, fagforeninger, politiske institutioner eller søger arbejdstagere som virksomhed. Kom og hør, hvor de lavthængende frugter er, og hvordan Nordisk Jobløsning igennem 2,5 år har fået mere end 1.200 personer i job i et andet nordisk land gennem målrettet hjælp.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tilmelding til arrangementet gennem følgende link senest d. 6. maj 2019.
Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal pladser til konferencen.

Se programmet for dagen her

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling