Kontakt

Medarbejdere

Her kan du læse om CDEU’s medarbejdere i Bruxelles og i Midtjylland.

Vi har vidt forskellige baggrunde, hvilket giver os en særlig styrke, når vi skal repræsentere regionens mange fagområder.

Lars Holte Nielsen
Direktør
Lars er direktør for Central Denmark EU Office og leder af kontoret i Bruxelles. Lars’ primære opgaver er ledelse, koordinering, strategi, administration og kontakt til foreningens bestyrelse og ejerkreds.
Lars er uddannet cand.scient.pol. og har tidligere arbejdet i Erhvervsministeriet og Europa-Kommissionen.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Birgitte har ansvaret for det grønne område samt fødevarer. Hun arbejder med områderne energi, miljø, bio- og cirkulær økonomi, klima og transport samt CDEU’s deltagelse i ”Coast to Coast Climate Challenge”.
Birgitte er uddannet Cand.scient.pol et mag (spansk) fra Aarhus Universitet og har arbejdet med internationale projekter – bl.a. for Europa-Kommissionen – i Bruxelles i adskillige år. Birgitte har også arbejdet på den danske NATO-repræsentation i Bruxelles og undervist i international politik på Hærens Officersskole i København. Fra 2007-2010 har hun arbejdet på Aalborgs repræsentationskontor i Beijing.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Lina arbejder med forskning og uddannelse for Aarhus Universitet, og er desuden ansvarlig for områderne uddannelse og kultur på CDEU.
Lina har tidligere arbejdet ved TDC i Danmark og i Bruxelles for Intel, Danmarks Faste EU Repræsentation og Ambassade samt NGO’en Eurogroup for Animals. Hun er uddannet cand.ling.merc, og har derudover skrevet udvidet speciale om politisk retorik.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Anita Holten Carlson
Office and Communications Manager
Anita er ansat som Office Manager and Communications Manager ved Central Denmark EU Office. Hun er dermed overordnet ansvarlig for CDEU's kommunikation, ligesom hun også har ansvar for kontorets administration.
Anita er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet og nåede at arbejde i en årrække på den regionale tv-station TV2ØST på Sjælland, inden hun i 2010 flyttede først til USA og siden til Bruxelles. Før hun begyndte på CDEU i 2015, arbejdede hun på Den Danske EU-Repræsentation i Bruxelles som korrespondent.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Sune Jin Christensen
EU-konsulent
Sune beskæftiger sig primært med fødevareområdet.
Sune har læst statskundskab på Københavns Universitet og har tidligere arbejdet hos Danske Slagterier i Bruxelles og på den Danske Ambassade i Colombia. Sune har stor erfaring med fødevarer i en international kontekst.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Julie Sand Jørgensen
EU-konsulent
Julie arbejder med kultur, uddannelse, turisme og det europæiske regionale initiativ Genvej til Europa. Hun arbejder også med events og arrangering af studieture.
Julie er uddannet cang.mag. i kunsthistorie fra Aarhus Universitet med studier i marketing fra University of Leicester i England og Tourism Management fra University of Technology, Sydney i Australien. Hun har erfaring fra Aarhus 2017-projektet Gentænk Landsbyen og Dokk1. Hun har tidligere beskæftiget sig med Kunsthal Aarhus og Biennale of Sydney.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Lone Leth Larsen
International kulturrådgiver
Lone sidder i vores midtjyske afdeling og arbejder med internationalisering af kulturen.
Lone er uddannet kunsthistoriker fra Vrije Universiteit Amsterdam og Københavns Universitet og har bla. arbejdet i British Museum i London, Louisiana Museet, for Det Danske Kulturinstitut i Benelux og som kulturchef i Kolding Kommune. Hun sidder i flere bestyrelser, bl.a. i internationale organisationer.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Thomas Steen Hansen
EU-konsulent
Thomas sidder i vores midtjyske afdeling og arbejder primært med erhvervs- og innovationsområdet.
Thomas har tidligere arbejdet ved Ringkøbing-Skjern Kommune som Udviklingskonsulent med fokus på vækst- og erhvervsudvikling. Han er uddannet Civilingeniør og har for nylig taget en Master i Virksomhedsadministration.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Signe Waltoft Madsen
EU-konsulent
Signe arbejder med grøn omstilling og sundhed, deriblandt CDEU’s deltagelse i ”Coast to Coast Climate Challenge”.
Signe har en baggrund som miljøplanlægger og er Cand.Soc fra Roskilde Universitet. Hun har tidligere erfaring med policy på energi- og fødevarerområdet bl.a WWF Verdensnaturfonden og Novozymes.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Tarik Kehli
EU-konsulent
Tarik arbejder hovedsageligt med erhverv, grøn omstilling samt CDEU's deltagelse i 'Everywhere International SMEs' (EIS) - et Interreg Europe projekt.
Tarik er Cand.mag i Internationale Studier fra Aarhus Universitet og har en bachelor i Engelsk og Europæiske Studier.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Elena Nielsen
EU-konsulent
Elena arbejder med uddannelse og står for samarbejdet med VIA University College.
Elena er cand. mag. i International og Global Historie fra Aarhus Universitet og har en bachelor i Historie og Europastudier fra Aarhus og Leipzig Universitet. Senest har Elena været ansat på Aarhus Universitet i den fællesadministrative afdeling Events og Kommunikationsstøtte som kommunikationsmedarbejder med særligt fokus på planlægning af arrangementer. Hun har tidligere været i praktik på den Danske Ambassade i Bulgarien.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Julia Hänel
Studentermedhjælper
Julia arbejder som studentermedhjælper på CDEU's midtjyske kontor sammen med Thomas, hvor hun hjælper til i erhvervsteamet.
Julia læser på kandidatuddannelsen i statskundskab på Aarhus Universitet og har været på udveksling i Sverige. Hun har tidligere været i praktik på den Danske Ambassade og Faste Mission i Østrig.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Kristine Bjørndal Møller
Stagiare
Kristine arbejder med erhverv og kommunikation, og beskæftiger sig også med nyhedsbrevet EU-fokus samt kontorets statistik.
Kristine læser på kandidatuddannelsen i Analytisk Journalistik på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og er i praktik hos CDEU som en del af sin uddannelse. Hun har en bachelor i International Virksomhedskommunikation i engelsk og spansk, og har tidligere været på udveksling i Valparaíso, Chile.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Maria Heilskou Pedersen
EU-konsulent
Maria arbejder med sundhed og erhverv.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Nina Tornhøj Uglebjerg
STAGIARE
Nina arbejder med Kultur, Forskning og Innovation og beskæftiger sig med nyhedsbrevet EU-Fokus samt administrere info-mailen.
Nina læser til Administrationsbachelor på University College Lillebælt og er i praktik hos CDEU som en del af sin uddannelse.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Christian Baungaard Christensen
Projektassistent
Christian arbejder med forskning og grøn omstilling.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse
Maria Helene Louwrier
Administrativ assistent
Maria Helene arbejder med kontorets administration.
Vis beskrivelse
Skjul beskrivelse