Arrangementer

Lær at søge om Interreg-midler på workshop i Aarhus

31. oktober 2018

Vil du være klogere på, hvordan man bedst søger om og driver et Interreg-projekt? Så kom til workshop den 29. november i Aarhus.

Mellem den 14. januar og den 15. februar 2019 kan der søges om midler i årets første runde af EU-programmet Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak. For at forberede dig bedst muligt på, hvordan du søger, kan du komme til workshop på Hotel Comwell i Aarhus den 29. november 2018.

Workshoppen er for alle, der overvejer at ansøge om Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak -midler til deres projekt, og dagen vil byde på kyndig vejledning og en masse brugbar info for alle projekter.

Individuel rådgivning tilbydes

Efter den indledende gennemgang tilbyder Interreg-sekretariatet et 45 minutter langt individuelt møde per projekt, hvor der vil blive givet yderligere praktisk information og rådgivning. Der kan også bookes et senere møde, hvis I endnu ikke føler jer helt klar til at ansøge.

Tilmeld dig senest 5. november

Mere information og tilmelding på siden her – sidste tilmeldingsfrist er den 5. november 2018.

 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Signe Waltoft Madsen
EU-konsulent
Grøn omstilling
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling