Arrangementer

Løs samfundsudfordringer på tværs af grænser med Interreg ØKS

15. december 2021

I første halvdel af 2022 kan dit projekt igen søge penge fra Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak til at løse udfordringer over grænserne i Skandinavien. I den forbindelse inviteres du til infomøde i i Viborg den 10. februar 2022 for at blive klogere på, hvad du kan søge støtte til i det nye Interreg-program for perioden 2021-2027.  

Det er tid til at opbygge nye netværk og partnerskaberDen 10. februar 2022 afholder Interreg Öresund– Kattegat-Skagerrak (Interreg ØKS) i samarbejde med Region Midtjylland derfor et infomøde i Regionshuset i Viborg, og du kan benytte lejligheden til at høre mere om fremtiden for Interreg ØKS-programmet.  

Lær om programmet og mød mulige partnere 

Du vil på dagen blive introduceret til det, vi ved om det nye Interreg ØKS-programs indsatsområder, ligesom du vil kunne møde potentielle samarbejdspartnere og lade dig inspirere i en workshop- og netværksdel om Interreg-programmet. 

Dato, tidspunkt og sted 

Dato og tidspunkt: 10. februar 2022 fra 9:30 – 12:30. 
Sted: Region Midtjylland, Lokale B4, Skottenborg 26, 8800 Viborg 

Tilmelding 

Tilmeld dig på linket her senest den 14. januar – bemærk dog, at vi har et begrænset antal pladser, så vi anvender princippet “først til mølle”.  

Mere info 

Læs nærmere om Interreg ØKS på linket her.   

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Signe Waltoft Madsen
EU-specialkonsulent
Grøn omstilling