God historie

Mød Lea, vores nye løntilskudsmedarbejder

6. februar 2019

Der er gang i hjulene på CDEU, hvor vi i den forgangne uge både har sagt pænt goddag til tre nye praktikanter og så til Lea Graugaard Jensen, der netop er begyndt hos os i en løntilskudsstilling.

Lea Graugaard Jensen kommer med en baggrund som antropolog med speciale i internationale relationer, og den baggrund gør et ophold hos CDEU ekstra interessant:

– Jeg er især motiveret for muligheden for at bringe EU og Midtjylland tættere sammen og for at kunne bidrage til et stærkere fokus på den grønne omstilling i såvel regionen som globalt, fortæller Lea.

Helt ny konstellation

Løntilskudsstillingen er en helt ny konstellation, der er opstået i tæt samarbejde med Region Midtjylland. Lea har således netop afsluttet fire ugers virksomhedspraktik hos Regional Udvikling i Viborg, hvor hun blev klogere på de områder, der arbejdes med inden for den grønne omstilling. Den viden har hun så kunnet tage med sig til Bruxelles, hvor hun i den fire måneder lange løntilskudsperiode skal arbejde sammen med vores konsulenter på det grønne område.

Lea Graugaard Jensen blev færdig med sin MSc i Development and International Relations fra Aalborg Universitet i 2016, og siden da har hun været akademisk medarbejder hos CARE International i Laos, projektmedarbejder i Brabrand Boligforening og konsulent hos Konsulenthuset Horslund i Herning.

Vi er glade for, at du har mod på at være en del af holdet, Lea, og vi glæder os meget til at lære dig bedre at kende!