Arrangementer

Mød os i Løvens Europæiske Kulturhule på Kulturmødet Mors

28. juni 2019

Hvis du har en god idé til et internationalt kulturprojekt, så bør du lægge vejen forbi Løvens Europæiske Kulturhule til Kulturmødet Mors fredag den 23. august. Her står et hold erfarne rådgivere nemlig klar til at afklare, om din idé har, hvad der skal til, for at blive udviklet til et europæisk projekt.

CDEU’s kulturkonsulenter, Julie Sand Jørgensen (t.v.) og Lone Leth Larsen (t.h.).

OM LØVENS EUROPÆISKE KULTURHULE

Det er på den grønne scene i Lysskoven, at vi inviterer inden for i Løvens Europæiske Kulturhule.
Her vil du få feedback fra et ekspertpanel bestående af tre erfarne kulturløver; nemlig EU-udviklingskonsulent Saxe Lomholt fra Creative Europe Helpdesk under Slots- og Kulturstyrelsen, EU-rådgiver Julie Sand Jørgensen fra Central Denmark EU Office og Chefkonsulent Erik Bach Andersen fra Region Midtjyllands kulturafdeling. Efterfølgende holder Løvens Europæiske Kulturhule åbent kontor, hvor du kan få ekstra råd og vejledning.

OM KULTURMØDET MORS

Kulturmødet Mors er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur.
På kulturmødet er fokuspunkterne vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration, alt sammen på tværs af sektorer og ved at skabe oplevelser, der gør kunsten nærværende. I samarbejde med nationale og internationale partnere går kulturmødet tæt på kunstens og kulturens rolle og værdi i vores verden, tager temperaturen på aktuelle temaer i kulturdebatten, og lader kunsten møde nye publikummer.

OM PROGRAMMET

Kulturmødets program forløber fra den 22. til den 24. august og er opdelt i et samtaleprogram, et kunstprogram og et oplevelsesprogram. Samtaleprogrammet går tæt på aktuelle temaer i kulturdebatten med debatter, samtaler og spændende formidlingsformater. Kunstprogrammet præsenterer kunst inden for genrerne scenekunst, billedkunst, litteratur, musik, film, arkitektur og design. Oplevelsesprogrammet skaber rammen om et væld af kulturelle arrangementer som fællessang, fællesmiddage, fortælleaftener, workshops og netværksfester.

Du kan læse mere om programmet for Kulturmødet Mors her.

YDERLIGERE INFORMATION OG TILMELDING

Der er fri adgang for alle, og eventet er helt gratis .

Du kan læse meget mere om tankerne bag festivalen her.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Julie Sand Jørgensen
EU-konsulent
Kultur og turisme
Lone Leth Larsen
International kulturrådgiver