Arrangementer

Mød os i Løvens Europæiske Kulturhule på Kulturmødet Mors

28. juni 2019

Hvis du har en god idé til et internationalt kulturprojekt, så bør du lægge vejen forbi Løvens Europæiske Kulturhule til Kulturmødet Mors fredag den 23. august fra 10.00 til 11.30. Her står et hold erfarne rådgivere nemlig klar til at afklare, om din idé har, hvad der skal til, for at blive udviklet til et europæisk projekt.

CDEU’s kulturkonsulenter, Julie Sand Jørgensen (t.v.) og Lone Leth Larsen (t.h.).

Fem erfarne kulturløver står klar med feedback

Det er på den grønne scene i Lysskoven, at vi inviterer inden for i Løvens Europæiske Kulturhule.

Her vil du få muligheden for at pitche din projektidé og få feedback af et ekspertpanel bestående af fem erfarne kulturløver; nemlig:
– EU-udviklingskonsulent Saxe Lomholt fra Creative Europe-desken under Slots- og Kulturstyrelsen
– EU-rådgiver Julie Sand Jørgensen fra Central Denmark EU Office i Bruxelles,
– Chefkonsulent Henrik Jensen fra Region Midtjylland,
– Udviklingskonsulent Mie Pedersen fra Region Midtjylland og
– Jolande Leinenbach fra ed-consult.

Efterfølgende holder Løvens Europæiske Kulturhule åbent kontor, hvor du kan få ekstra råd og vejledning.

VIDEO: Se her, hvad du får ud af at være med

I videoen her kan du opleve CDEU’s to kulturkonsulenter, Lone Leth Larsen og Julie Sand Jørgensen, fortælle om, hvorfor du bør møde op i Lysskoven den 23. august 2019:

Om Kulturmødet Mors

Kulturmødet Mors er Danmarks samlingssted for samtalen om kunst og kultur.
På kulturmødet er fokuspunkterne vidensdeling, erfaringsudveksling og inspiration, alt sammen på tværs af sektorer og ved at skabe oplevelser, der gør kunsten nærværende. I samarbejde med nationale og internationale partnere går kulturmødet tæt på kunstens og kulturens rolle og værdi i vores verden, tager temperaturen på aktuelle temaer i kulturdebatten, og lader kunsten møde nye publikummer.

Om programmet

Kulturmødets samlede program løber fra den 22. til den 24. august og er opdelt i et samtaleprogram, et kunstprogram og et oplevelsesprogram. Samtaleprogrammet går tæt på aktuelle temaer i kulturdebatten med debatter, samtaler og spændende formidlingsformater. Kunstprogrammet præsenterer kunst inden for genrerne scenekunst, billedkunst, litteratur, musik, film, arkitektur og design, og oplevelsesprogrammet skaber rammen om et væld af kulturelle arrangementer som fællessang, fællesmiddage, fortælleaftener, workshops og netværksfester.

Du kan læse mere om programmet for Kulturmødet Mors her og meget mere om tankerne bag festivalen her.

Tilmelding til Løvens Europæiske Kulturhule

Der er fri adgang for alle i Løvens Europæiske Kulturhule, og eventet er gratis, men tilmeld dig venligst senest d. 20. august til Anne Mette Laursen på aml@centraldenmark.eu

Arrangementet finder sted i samarbejde med Creative Europe Desk DK.