Aktuelt

One-stop-shop for coronavirus-funding til forskning og udvikling

22. maj 2020

Europa-Kommission har lanceret en corona-platform, hvor interesserede aktører kan finde informationer om fundingmuligheder til forskning og udvikling på nationalt og på EU-niveau i relation til coronavirussen.

Fundingmulighederne er kortlagt såvel på nationalt som på EU-niveau, og platformen indeholder blandt andet også seneste nyt samt inspiration til projekter under krisen.

Oversigt over forlængede deadlines samt en FAQ

Corona-platformen bliver kontinuerligt opdateret med oplysninger, der har stor interesse lige for tiden, såsom forlængede deadlines til Horizon 2020-indkaldelser, ofte stillede spørgsmål og pressemeddelelser.

Ny inspiration til projekter i en krisetid

Derudover er det muligt at finde nye funding- og samarbejdsmuligheder under Actions against COVID-19 samt at hente inspiration fra projekter, der allerede har modtaget EU-finansiering under krisen. Der kan også findes links til andre organisationer, som kæmper mod COVID-19, såsom WHO. Yderligere er der en sektion om, hvilke aktiviteter der finder sted i hvert enkelt medlemsland.

Du kan finde corona-platformen på linket her.

Platform er én af 10 prioriteter

Målet med corona-platformen er at give rig mulighed for at holde sig opdateret på EU’s arbejde i kampen mod coronavirussen, og platformen er i øvrigt én af de 10 prioriteter, som Europa-Kommissionen samt EU’s forsknings- og innovationsministre blev enige om tidligere på året for at kunne stå stærkest muligt i kampen mod coronavirus. De 10 prioriteter kan tilgås på linket her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Maria Heilskou Pedersen
EU-specialkonsulent
Sundhed