Arrangementer

Online lancering: Opdag mulighederne i det nye Erasmus+program

10. marts 2021

Erasmus+ er EU’s succesfulde uddannelsesprogram, der støtter og styrker europæisk uddannelsessamarbejde og udvikling. Nu er et nyt Erasmus+ program på trapperne, og du inviteres derfor til online lancering den 21. april 2021 fra 13.00-15.00.


Det er de danske, regionale EU-kontorer, der står bag den indholdsrige eftermiddag. Her vil Styrelsen for Forskning og Uddannelse først præsentere det nye program og de forskellige muligheder for europæisk samarbejde i det, og der vil være masser af hente både for helt nye EU-ansøgere og for de erfarne:

Lær om udvekslings- og venskabsklasser

  • Det kommende Erasmus+program har så meget at byde på for vores aktører: For helt nye ansøgere vil det være oplagt at høre nærmere om emner som udvekslings- og venskabsklasser, men også for de mere øvede er der masser at tage med sig, forklarer Elena Nielsen, uddannelseskonsulent ved CDEU.

Styrket uddannelsessamarbejde som større strategisk sigte

Elena Nielsen uddyber:

  • Det nye Erasmus+program har et større strategisk sigte i forhold til at styrke uddannelsessamarbejdet. Derfor vil vi også komme ind på, hvordan Erasmus+ kan anvendes til at udvikle nye samarbejder mellem arbejdsmarkedet og uddannelsesinstitutionerne omkring konkrete dagsordener såsom grøn omstilling, inklusion og digitalisering.

Få gode råd fra tidligere ansøgere

Samtidig vil der være en masse gode eksempler på organisationer, der har prøvet forskellige projekter, og som kan derfor give en række gode tips til de kommende ansøgere.

Bliv klogere på mulighederne for hjælp

Ligeledes vil deltagerne kunne blive klogere på, hvordan deres respektive EU-kontorer kan hjælpe dem i hele processen, herunder med at finde partnere, da eventet arrangeres i samarbejde mellem CDEU, Norddanmarks EU-kontor og Det Syddanske EU-kontor.

Inspirationsoplæg: Vælg selv spor

Dernæst følger en række inspirationsoplæg, hvor I kan deltage i det spor, I er særligt interesserede i:

  1. Skoler og de gymnasiale ungdomsuddannelser
  2. Videregående uddannelser
  3. Kultur og fritid
  4. Erhvervsuddannelser
  5. Sport

Tilmelding

Du kan tilmelde dig frem til den 19. april 2021 kl. 12.00 på linket her.

Praktisk information

Eventet afholdes online. Linket og programmet for eventet vil blive sendt til dig umiddelbart efter tilmeldingsfristen.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@centraldenmark.eu

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA