Gode historier

Ringkøbing-Skjern Byråd besøger Bruxelles

1. juni 2016

I dag ankom Ringkøbing-Skjern Byråd til Bruxelles, hvor de skal være til på fredag. Her har de et pakket program, hvor formålet både er at vise, hvordan Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge Region Midtjyllands EU-Kontor, men også præsentere andre danske kanaler til Bruxelles.

Hvad kan man som kommune bruge EU til?

Det er ét af de spørgsmål, som gerne skulle blive besvaret i løbet af de næste par dage. Byrådsgruppen har et tæt pakket program, der i dag startede med et oplæg hos Central Denmark EU Office om kontorets arbejde. Gruppen har derudover været i Europa-Parlamentet til et møde med Morten Løkkegaard omkring tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft, erhvervsudvikling og EU generelt. Billedet er netop fra dette møde. Som afslutning på mødet fik gruppen en rundvisning i Parlamentet.

I løbet af de næste par dage skal gruppen fra Ringkøbing-Skjern Byråd blandt andet mødes med den danske EU-kommissær Margrethe Vestager, høre oplæg fra forskellige Generaldirektorater i Europa-Kommissionen samt høre om landbrugets interessevaretagelse i EU.

Har jeres kommune, virksomhed eller organisation ligeledes lyst til at komme helt tæt på, hvor det sker eller blot vide mere om, hvordan det er at indgå i et EU-projekt, hvordan man ansøger om EU-midler eller mere generelt om, hvad man kan bruge EU til, så kan Central Denmark EU Office hjælpe. For yderligere information kontakt Central Denmark EU Office.