Aktuelt

Se de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2021-2022

30. juni 2021

Her kan du se de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2021-2022. Har du allerede haft kigget med i udkastene til arbejdsprogrammerne, så lyder et godt råd, at du bør tjekke ansøgningsfristerne i den nu offentliggjorte version 

Det har været et langt tilløb, og tovtrækkeriet om Horizon Europe-arbejdsprogrammerne for i år og for 2022 har været et af de større.

Men nu er der endelig enighed om indholdet, så vi herunder kan løfte sløret for de nye Horizon Europe-arbejdsprogrammer for 2021-2022. 

Godt råd: Tjek ansøgningsfristerne

Der har i løbet af de seneste måneder cirkuleret flere udkast af arbejdsprogrammerne, så derfor lyder et rigtig godt råd fra CDEU’s forskningskonsulent Rikke Edsjö således: 

  • Til de aktører, der har fulgt med i tilblivelsen af arbejdsprogrammerne og læst med i de forskellige udkast undervejs, så kan jeg kun understrege vigtigheden af, at man tjekker ansøgningsfristen i den nu offentliggjorte version af arbejdsprogrammerne, så man sikrer, at man har styr på den 

Link til arbejdsprogrammerne

De fulde arbejdsprogrammer for 2021-2022 for Horizon Europe kan findes på linket her, hvor det er muligt at gå i dybden med de enkelte delprogrammer. Du skal klikke på ‘Work programme & call documents’. 

Yderligere information

Du kan også læse Europa-Kommissionens egen nyhed om offentliggørelsen af arbejdsprogrammerne på linket her. 

Spørgsmål?

Rigtig god fornøjelse med læsningen, og husk, at vi på CDEU gerne hjælper med at besvare de spørgsmål, som du måtte sidde med i forhold til arbejdsprogrammerne. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet