God historie

Se eller gense vores virtuelle event: Er en karriere i EU noget for dig?

24. marts 2021

Der var høj tilfredshed blandt de flere end 130 deltagere, da det virtuelle EU-karriereevent den 11. marts løb af stablen. Arrangementet gav mulighed for at komme tæt på to danskere, der gør karriere i EU, og her kan du se eller gense eventet, som CDEU var med til at arrangere. 


Målgruppen var særligt studerende, ph.d.-studerende og yngre forskere, da Udenrigsministeriet samt de danske regions- og universitetskontorer i Bruxelles i samarbejde med universiteternes karrierenetværk 
den 11. marts stod bag det virtuelle event ’En karriere i EU – Er det noget for dig?’

Gik tæt på to danskere i EU 

Her fortalte to danskere i EU’s institutioner, nemlig Line Fredslund Volkers og Jacob Lolck, om deres karrierevej i EU.

Line Fredslund Volkers er Ph.d. i molekylærbiologi og tidligere forsker ved GEUS, og nu arbejder hun i European Research Council Executive Agency, ERCEA.
Jacob Lolck har en kandidatgrad i polsk og en bachelor i statskundskab og er nu presseattaché ved Europa-Parlamentet.  

Tårnhøj tilfredshed

CDEU’s Rikke Edsjö var moderator ved arrangementet, som der var bred tilfredshed med:  

  • Formålet var at inspirere og motivere flere danskere til at søge en karriere i EU ved at lade dem nogle af de dygtige danskere, der allerede arbejder der. Der var masser af gode spørgsmål undervejs i eventet, og så var det bare rigtig dejligt at opleve, at hele 97% af deltagerne tilkendegav, at de fik god information ud af at deltage.    

Se eller gense eventet 

Optagelsen af karriereeventet stilles til rådighed af Aarhus Universitet på linket her. Bemærk, at selve eventet først starter fem minutter inde i optagelsen.