God historie

Se eller gense vores webinar om dine muligheder i Green Deal

29. juni 2020

Den 24. juni løb vores første, grønne webinar af stablen, da en række af CDEU’s konsulenter præsenterede de mange muligheder for midtjyske aktører i EU’s grønne køreplan, European Green Deal. Flere end 60 aktører deltog – og her kan du se eller gense webinaret i sin helhed.

European Green Deal er en central del af EU’s grønne køreplan, der lige nu er i støbeskeen. Målet er at gøre EU til det første klimaneutrale kontinent, fremme effektiv udnyttelse af ressourcerne ved at gå over til en ren, cirkulær økonomi, samt at genoprette biodiversitet og mindske forureningen.

Flere end 60 aktører var med

Webinaret havde til formål at afdække de mange, gode muligheder, som European Green Deal indeholder for midtjyske aktører inden for en række forskellige områder, og interessen for at deltage var stor. Således var der tilmeldt over 60 aktører fra bl.a. en række midtjyske kommuner, Aarhus Universitet, VIA University College, erhvervsråd samt erhvervshuse.

Projektmuligheder samt kommende programmer og instrumenter

Vores direktør Lars Holte Nielsen bød velkommen på webinaret, og dernæst gennemgik vores konsulenter Lea Graugaard Jensen, Tarik Kehli og Rikke Edsjö de konkrete projektmuligheder i Horizon 2020, der lanceres efter sommerferien, ligesom de præsenterede en oversigt over de programmer og instrumenter, der skal indfri de grønne ambitioner fra 2021 og frem.

Flere grønne webinarer til efteråret

Webinaret var det første i en række, og vi er i fuld gang med at tilrettelægge de næste, der sendes til efteråret. Vi udsender nærmere information om kommende webinar-emner og om tilmelding til den tid.

Se webinaret her

Du kan se webinaret fra den 24. juni i sin helhed her:

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst