Arrangementer

SIDSTE UDKALD: Find din uddannelsespartner i Bruxelles

7. august 2019

Sidder du som underviser og har den gode projektidé, men mangler den perfekte partner? Så kom til Bruxelles den 27. og 28. november til workshop og bliv inspireret af en række tidligere projekter, mød EU-Kommissionen ansigt til ansigt og få en snak med potentielle partnere omkring din idé.

Det er det Bruxelles-baserede uddannelsesnetværk ReSET (Regions working on Skills, Education and Training), der står bag workshoppen, som er den femte af sin slags. CDEU er med i arbejdsgruppen bag workshoppen, som hvert år samler ca. 70 deltagere fra hele Europa.

Fokus på innovative læringsmetoder

Emnet i år vil være ”Transforming Education for a technology-driven world” og vil fokusere på at sætte skub i udviklingen og implementeringen af nye, innovative læringsmetoder inden for alle typer af uddannelser (fra førskoleområdet til videregående uddannelser og alt derimellem).

Byg et konsortium

Workshoppen tager afsæt i EU’s uddannelses- og læringsprogram, Erasmus+, hvor der er krav om samarbejde med europæiske partnere. Denne workshop er derfor en unik mulighed for at mødes med andre institutioner og aktører på uddannelsesområdet med det formål at bygge et konsortium til en kommende Erasmus+-indkaldelse.

Hvem kan deltage?

Alle undervisere, der brænder for deres fag og har lyst til at udvikle det med inspiration fra europæiske kollegaer.

Yderligere info

Vores uddannelseskonsulent Elena Nielsen sidder klar til at svare på dine spørgsmål om workshoppen på ea@centraldenmark.eu.

Dato og sted

Dato: 27. og 28. november 2019
Sted: VLEVA, Avenue de Cortenbergh 71, 1000 Bruxelles, Belgien.

Tilmelding

Send din projektidé til workshoppen via linket her SENEST DEN 19. AUGUST 2019.
Du får svar på, om din projektidé er blevet udvalgt til at deltage i projektudviklingsworkshoppen, i den første uge af september.

ReSET blev etableret i 2011 og samler europæiske regioner, som arbejder med Skills, Education & Training. Netværket tilbyder en platform for interaktioner mellem lokale og regionale interessenter og de europæiske institutioner.

CDEU har været en aktiv del af netværket siden 2014. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA