Arrangementer

Sidste udkald: Seminar for kommuner med mod på bæredygtige trafikløsninger

20. september 2018

Er jeres kommune interesseret i at få EU-støtte til at udvikle bæredygtige transportløsninger i samarbejde med svenske partnere? Så kom med til seminar i Lund den 28. september.

Interreg Øresund-Kattegat-Skagerrak er et EU-program, der giver støtte til inter-skandinaviske projekter inden for flere kategorier. En af disse kategorier er transport, og nu søger Skåne Kommune danske partnere til at udvikle bæredygtige transportløsninger.

Kom til seminar 28. september i Lund

Kommunförbundet Skåne arrangerer derfor i samarbejde med Interreg ÖKS et seminar den 28. september i Lund i Sverige. Formålet er at forbinde relevante partnere fra Skåne and Denmark, som planlægger at ansøge Interreg ØKS om funding til at udvikle bæredygtige transportløsninger, der forbinder landområder med byer.

Med på programmet er blandt andet danske Gate 21, der deltager i en række Interreg ØKS-projekter, og så er der også planlagt en frokostworkshop, hvor du kan finde den/de nye partnere til dit projekt.

Tilmelding

Mere info og tilmelding på linket her:

https://kfsk.se/konferens/kurs-konferens/seminarium-om-hur-man-soker-transport-pengar-interreg-oks-programmet/

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Signe Waltoft Madsen
EU-konsulent
Grøn omstilling
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling