Gode historier

Snøft – vi siger farvel til Åse

20. december 2017

Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at vi siger farvel, men vi er nødt til det: Vores fantastiske kollega på kontoret igennem de sidste godt 9 år, Åse Højlund Nielsen, har nemlig valgt at søge til Danmark for at begynde på et nyt, spændende job.

’En lidt skæv profil’

Åse kom i sin tid til kontoret med erfaring inden for museumsverdenen i Danmark, og det var derfor noget helt nyt for hende at skulle arbejde for et EU-kontor. Men det lod hun sig ikke kue af, fortalte CDEU’s direktør, Lars Holte Nielsen, under sin afskedstale til Åse:

– Selv om du til jobsamtalen var en lidt skæv profil uden EU-erfaring, så viste du et drive, der gjorde, at du kunne løfte det her. Og det har du jo bevist lige siden, fortalte Lars.

Fokus på vidensdeling

Åse har i sine år på kontoret spillet en uvurderlig rolle, og hun har sat sit tydelige præg på den måde, vi
arbejder på på kontoret i dag:

– Du har hele vejen igennem lagt vægt på, at vi skulle arbejde på tværs i kontoret, nedbryde søjler og vidensdele mere, så vores allesammens erfaringer kan bruges bredt, og det har vi været så glade for, fortalte Lars blandt andet.

Nytænkning både på job og privat

Åse har også altid opprioriteret at tænke nyt, når det kommer til kontorets arbejde, og samme nytænkning gælder for hendes egen situation. Det er således netop hendes søgen efter nyt, der nu bringer hende til Danmark.

– Det er nødvendigt for mig at lære hele tiden, og derfor har jeg valgt at søge videre. Jeg er nødt til indimellem at springe ud på dybt vand og se, om det bærer, fortalte Åse, som til januar starter i et nyt job som strategisk fundraiser og udviklingsansvarlig i Design2Innovate, en designklynge i Kolding.

Vi kommer til at savne dig, Åse, men vi ønsker dig alt mulig held og lykke i det nye job – og regner selvfølgelig med, at du kigger ind på kontoret indimellem 🙂