Ansøgningsrunder

Søg grønne Interreg ØKS-midler inden 13. september

20. marts 2019

Sidder din kommune eller virksomhed med en god idé til et projekt, der med fordel kan realiseres i samarbejde med en nordisk partner og få gavn af EU-midler, så er det bare med at komme i gang! Der er frist i Interreg ØKS-programmet den 13. september for projekter med en varighed på 2,5 år.

Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak programmet har 4 prioriteter, og der er stadig midler under prioriteten Grøn økonomi.

Nyt: Søg midler til cirkulære økonomiprojekter

Som noget nyt kan man under Grøn økonomi-prioriteten søge cirkulære økonomi-projekter, hvilket for eksempel giver mulighed for at arbejde cirkulær produktion/behandling af emballage og plastik. Projekter under Grøn økonomi skal bl.a. bidrage til at nedbringe CO2-udledningen i den offentlige sektor f.eks. gennem mere cirkulær økonomi i de offentlige indkøb.

Kræves: Nordisk partner

ØKS-projekter medfinansieres 50% fra EU, og projekterne kræver samarbejde med mindst én anden partner fra Sverige eller Norge (i ØKS-området). Programmet giver en unik mulighed for at samarbejde innovationsrettet med vores nordiske naboer omkring interregionale udfordringer, der kan skabe vækst og beskæftigelse samt bidrage til at gøre regionen både konkurrencedygtig og attraktiv for investeringer.

Hvem kan du få med som partner?

Støtteberettigede regioner i ØKS-regionen er: Region Hovedstaden, Region Sjælland, Region Midtjylland, Region Nordjylland, Region Skåne, Hallands Län, Västra Götalands Län og 7 fylkeskommuner i Norge. Se også kortet øverst i artiklen.

Vil du vide mere?

Læs meget mere på linket her eller kontakt en af vore konsulenter for mere information.