Arrangementer

Tilmeld dig og få inspiration til dit næste Erasmus+-projekt

28. februar 2018

Esther Gelabert, ekstern Erasmus+-evaluator.

Genvej til Europa inviterer dig til en inspirerende og en helt særlig formiddag i selskab med Esther Gelabert, ekstern Erasmus+ evaluator med mere end 15 års erfaring.

Foruden oplæg med Esther Gelabert vil du møde dettes års kommende midtjyske ansøgere til Erasmus+-programmet, og hvilke kultur- og uddannelsesprojekter de udvikler.

Esther Gelabert er evaluator af EU-projekter inden for kultur og uddannelse og har stor erfaring med at føre tilsyn til EU-projekter. Hun har ydet teknisk bistand til europæiske netværk og organisationer samt deltaget i mere end 45 evalueringspaneler.

Dagens program ”Selection of successful Erasmus+ projects – An Erasmus+ academic expert tells about her work in dialoge with coming projects”  foregår på engelsk og byder samtidig på et indblik i et tidligere EU-projekt, som har opnået EU-tilskud, og hvilken værdi det har skabt ved Mikkel Hartvig Haaning, udviklingskonsulent ved Herning Bibliotekerne. Vi får også et indblik i Erasmus+-programmet, og hvilke muligheder det rummer.

Se det fulde program her.

Tid og sted

Torsdag den 8. marts 2018, kl. 09.00-13.00
Museum JORN, Gudenåvej 7-9, 8600 Silkeborg

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Julie Jørgensen på jsj@centraldenmark.eu senest mandag den 5. marts kl. 12.00. Skriv i mailen om du ønsker frokost. Deltagelse er gratis, mens frokost er for egen regning.

 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Julie Sand Jørgensen
EU-rådgiver
Kultur og uddannelse