Arrangementer

Tilmeld dig og få inspiration til dit næste Erasmus+-projekt

28. februar 2018

Esther Gelabert, ekstern Erasmus+-evaluator.

Genvej til Europa inviterer dig til en inspirerende og en helt særlig formiddag i selskab med Esther Gelabert, ekstern Erasmus+ evaluator med mere end 15 års erfaring.

Foruden oplæg med Esther Gelabert vil du møde dettes års kommende midtjyske ansøgere til Erasmus+-programmet, og hvilke kultur- og uddannelsesprojekter de udvikler.

Esther Gelabert er evaluator af EU-projekter inden for kultur og uddannelse og har stor erfaring med at føre tilsyn til EU-projekter. Hun har ydet teknisk bistand til europæiske netværk og organisationer samt deltaget i mere end 45 evalueringspaneler.

Dagens program ”Selection of successful Erasmus+ projects – An Erasmus+ academic expert tells about her work in dialoge with coming projects”  foregår på engelsk og byder samtidig på et indblik i et tidligere EU-projekt, som har opnået EU-tilskud, og hvilken værdi det har skabt ved Mikkel Hartvig Haaning, udviklingskonsulent ved Herning Bibliotekerne. Vi får også et indblik i Erasmus+-programmet, og hvilke muligheder det rummer.

Se det fulde program her.

Tid og sted

Torsdag den 8. marts 2018, kl. 09.00-13.00
Museum JORN, Gudenåvej 7-9, 8600 Silkeborg

Tilmelding

Tilmeld dig ved at skrive en mail til Julie Jørgensen på jsj@centraldenmark.eu senest mandag den 5. marts kl. 12.00. Skriv i mailen om du ønsker frokost. Deltagelse er gratis, mens frokost er for egen regning.