Arrangement

Vær med til at fejre #ErasmusDays

16. juli 2019

EU´s uddannelses- og læringsprgram for skoler, kommuner, offentlige og private aktører er et af de mest populære europæiske programmer. Millioner af personer har fået glæde af programmet, og programmet vil fortsætte i fremtiden.

Har du erfaring med Erasmus+ programmet, og har du lyst til at dele din viden med andre europæiske aktører? Så får du muligheden for det den 10., 11., og 12. oktober 2019, hvor #Erasmusdays 2019 afholdes rundt omkring i Europa. Arrangementet varer over tre dage, hvor Erasmus+ programmet fejres i Europa og resten af verden.

FORTÆL OM DIN ERASMUS+ OPLEVELSE

International mobilitet og europæisk borgerskab er igen kernen i #ErasmusDays. I 2018 blev der afholdt 1435 begivenheder i 39 lande!

Dagene er en unik mulighed for dig. Du kan arrangere en begivenhed, dele din oplevelse med Erasmus+ eller sprede ordet om dit projekt.

ØNSKER DU AT STUDERE I UDLANDET?

#ErasmusDays dedikerer tre dage for studerende og andre til at lære mere om Erasmus+ programmets budskaber og mobilitetsmuligheder. Dagene vil gå med koncerter, seminarer, netværksdannelse, åbne arrangementer og meget mere. Flere lande organiserer en række events til #ErasmusDays.

MERE INFORMATION OG TILMELDING

Eventet er for alle med interesse for Erasmus+ Programmet: Organiser en #ErasmusDays-begivenhed eller deltag i #Erasmusdays nær dig!

Du kan læse mere om eventet og tilmelding her.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Julie Sand Jørgensen
EU-rådgiver
Kultur og uddannelse