Arrangement

Vær med til at fejre #ErasmusDays

16. juli 2019

EU´s uddannelses- og læringsprgram for skoler, kommuner, offentlige og private aktører er et af de mest populære europæiske programmer. Millioner af personer har fået glæde af programmet, og programmet vil fortsætte i fremtiden.

Har du erfaring med Erasmus+ programmet, og har du lyst til at dele din viden med andre europæiske aktører? Så får du muligheden for det den 10., 11., og 12. oktober 2019, hvor #Erasmusdays 2019 afholdes rundt omkring i Europa. Arrangementet varer over tre dage, hvor Erasmus+ programmet fejres i Europa og resten af verden.

FORTÆL OM DIN ERASMUS+ OPLEVELSE

International mobilitet og europæisk borgerskab er igen kernen i #ErasmusDays. I 2018 blev der afholdt 1435 begivenheder i 39 lande!

Dagene er en unik mulighed for dig. Du kan arrangere en begivenhed, dele din oplevelse med Erasmus+ eller sprede ordet om dit projekt.

ØNSKER DU AT STUDERE I UDLANDET?

#ErasmusDays dedikerer tre dage for studerende og andre til at lære mere om Erasmus+ programmets budskaber og mobilitetsmuligheder. Dagene vil gå med koncerter, seminarer, netværksdannelse, åbne arrangementer og meget mere. Flere lande organiserer en række events til #ErasmusDays.

MERE INFORMATION OG TILMELDING

Eventet er for alle med interesse for Erasmus+ Programmet: Organiser en #ErasmusDays-begivenhed eller deltag i #Erasmusdays nær dig!

Du kan læse mere om eventet og tilmelding her.