Gode historier

Velkommen til Christian

23. maj 2018

I denne uge byder vi velkommen til Christian, der skal være hos os i de næste fire måneder som løntilskudsmedarbejder. Her skal han fortrinsvist hjælpe til på forskningsområdet, ligesom han også vil dykke ned i området for grøn omstilling.

Vil bringe sin mastergrad mere i spil

Christian B. Christensen

Christian er 28 år gammel og kommer oprindeligt fra Billund. Han har en master i Internationale Studier fra Aarhus Universitet, men siden han blev færdig med studierne i 2016, har han fokuseret mere på det hjemlige, da han har arbejdet hos LEGOLAND i Billund med events og marketing.

– Jeg har været glad for mit job hos LEGOLAND, men jeg kunne også mærke, at jeg nu havde brug for nogle nye, faglige udfordringer, hvor jeg for alvor kan få brugt de værktøjer, som jeg lærte på mit studie, og så jeg kan få bragt det internationale perspektiv i spil.

Glæder sig til at lære om værdien af EU-arbejdet

Christian har netop været i en måneds virksomhedspraktik hos Green Network i Vejle, hvor der blev arbejdet ud fra FN’s grønne verdensmål på en meget lokal måde. Her fik han øjnene op for, at skal man virkelig rykke noget på det grønne område, er man nødt til at bringe det fra det helt lokale plan op til både kommunalt og regionalt plan – og det glæder han sig til at udforske i en mere bred kontekst hos CDEU:

– Det motiverer mig meget, at jeg nu skal i gang med at opdage, hvordan man helt konkret arbejder med EU og dermed tilføjer egentlig værdi for borgerne og de mange øvrige aktører i Midtjylland, slutter Christian.

Vil du være vores næste løntilskudsmedarbejder?

Skulle du have lyst til at træde i Christians fodspor og blive vores løntilskudsmedarbejder til efteråret, så er chancen der nu.  Læs opslaget her og ansøg senest den 4. juni 2018.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lars Holte Nielsen
Direktør
Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling