Arrangementer

Vil I udvikle jeres forsvarsløsninger med EU-støtte? Kom med til et af to infoarrangementer

27. april 2022

Forsvar er på alles læber i disse dage, og Den Europæiske Forsvarsfond tilbyder milliarder af euro i støtte til de helt rigtige, innovative løsninger. Ligger din virksomhed inde med en god idé inden for forsvar, dual-use, cybersikkerhed eller civil sikkerhed, så kom med til et af to informations-arrangementer, der finder sted i Aalborg den 23. maj og Taastrup den 25. maj. Arrangementerne afholdes af de danske, regionale EU-kontorer i tæt samarbejde med Forsvarsministeriet og en række andre centrale spillere på forsvarsområdet.

EU ønsker med Den Europæiske Forsvarsfond at understøtte udviklingen af de bedste europæiske forsvarsløsninger, men skal den mission lykkes, er der brug for de helt rigtige idéer.

Det giver gode muligheder for danske virksomheder, der har mod på at udvikle deres løsninger med EU-støtte i ryggen:

EDF-projekterne er med til bane vejen for, at danske, nicheprægede virksomheder kan få en fod inden for hos de store, europæiske spillere på forsvarsområdet – Tarik Kehli, CDEU

  • Et af målene med Den Europæiske Forsvarsfond (EDF) er at integrere den europæiske forsvarsindustri, så bredden af den europæiske ekspertise sættes i spil i større samarbejder, der kan skabe flere forsvarsløsninger på tværs af lande, fortæller CDEU’s erhvervskonsulent, Tarik Kehli, inden han uddyber:
  • Dette er særligt interessant for danske virksomheder, som i overvejende grad arbejder med at udvikle få komponenter og løsninger, der så skal integreres i forsvarssystemer hos større producenter. Dermed er EDF-projekterne også med til bane vejen for, at danske, nicheprægede virksomheder kan få en fod inden for hos de store, europæiske spillere på forsvarsområdet ved at lade deres produkter indgå i denne form for værdikæder, der skal bidrage til fremtidens forsvarsløsninger.

Vær med den 23. eller den 25. maj 2022

Har du lyst til at blive klogere på mulighederne, så bør du tage med til et af de to informationsarrangementer, der holdes på hhv. Scandic Hotel i Aalborg Øst d. 23. maj fra kl. 9:00-14:00 og på Teknologisk Institut i Taastrup d. 25. maj fra kl. 8:30-12:00.

Også for forskere

Den Europæiske Forsvarsfond er ligeledes relevant for forskere, og til begge arrangementer vil der være fokus på de tilskudsmuligheder, som fonden tilbyder såvel virksomheder som forskningsinstitutioner, ligesom der vil være info om, hvordan man kan få hjælp til at ansøge fonden.

Hør fra tidligere ansøgere

Flere danske virksomheder har allerede fået tildelt støtte til deres udvikling af Den Europæiske Forsvarsfond, og til informationsarrangementerne vil der derfor også være oplæg, hvor deltagerne kan høre mere om de pågældende virksomheders erfaringer.

Gå i dialog med arrangørerne bag

Til begge arrangementer vil der ligeledes være mulighed for at gå i dialog med arrangørerne bag og høre om potentielle samarbejdsmuligheder med disse – aktørerne inkluderer bl.a. Teknologisk Institut, Forsvarets Materiel- og Indkøbsstyrelse, CenSec og Dansk Industri Forsvar & Sikkerhed, for nu blot at nævne nogle få. Fælles for dem er, at de tager aktiv del i at fremme samarbejde med Forsvaret.

Tilmelding

Arrangement den 23. maj

Scandic Hotel i Aalborg fra kl. 9.00 – 14.00

Yderligere info samt tilmelding senest den 22. maj 2022 på linket her.

Arrangement den 25. maj

Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup fra kl. 8.30 – 12.00

Yderligere info samt tilmelding senest den 19. maj 2022 på linket her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst