Ansøgningsrunde

Vind 375.000 KR. til at fremme biodiversitet og naturfredning

17. februar 2020

Hvert år har den Europæiske Investeringsbank sin konkurrence Social Innovation Tournament, der præmierer sociale iværksættere. I år er hovedtemaet miljø, og dermed kan de bedste projekter inden for biodiversitet og naturfredning opnå præmier på op til 375.000 kr. Fristen for at ansøge er den 4. marts. 2020.

Vind 375.000 KR. til at fremme biodiversitet og naturfredning

Er man interesseret i samfund, biodiversitet og naturområder, så inviterer Den Europæiske Investeringsbank til at deltage i den årlige konkurrence for socialt iværksætteri kaldet Social Innovation Tournament.

Særligt fokus på biodiversitet og beskyttelse af økosystemer 

SIT støtter de bedste europæiske sociale iværksættereder har som primært formål at skabe en social, etisk eller miljømæssig indvirkning. Med sit valg af miljø som specielt tema i år har Investeringsbanken valgt at lægge særlig vægt på biodiversitet og beskyttelse af økosystemer. 
 
Hvert år tildeler turneringen fire præmier på op til 375.000 DKK til de bedste projekterligesom to projektevælges til at deltage i INSEADs Social Entrepreneurship Programme

Få dit projekt fintunet på bootcamp

Konkurrencen løber over to runder: I første runde vil en komité, der hovedsageligt består af EIB-gruppens eksperter inden for innovation, miljø og andre relevante discipliner, udvælge 15 finalisterFinalisterne inviteres så til en bootcampder skal give dem den nødvendige vejledning til at færdiggøre deres forslag. 

Derefter følger runde 2, hvor alle finalister skal præsentere og forsvare deres projekter for en jury af specialister inden for social innovation. 

Derudover bliver hver finalist inviteret med i #SITAlumni-netværket, som giver iværksættere adgang til såvel finansieringsmuligheder som seminarer, pitching-arrangementer og konferencer. 

Både enkeltpersoner og hold kan deltage

Turneringen er åben for både enkeltpersoner og hold fra lande i EU, udvidelseslande og EFTA-lande, og for at blive taget i betragtning i konkurrencen skal de indsendte forslag også gennemføres i et eller flere af de nævnte.

Deadline og ansøgningsproces

For mere information og for indsendelse af ansøgning, følg linket her.

Fristen for at ansøge er den 4. marts. 2020.  

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Birgitte Karnøe Frederiksen
Souschef og EU-chefkonsulent
Grøn omstilling