Arrangement

Kom til roadshow: Lær at fremme jeres udvikling i samarbejde med Forsvaret

22. maj 2020

Vores infoarrangement i Aarhus den 17. juni vil give virksomheder og forskere et grundigt indblik i, hvordan de kan fremme arbejde, produkter og udvikling i samarbejde med forsvaret og internationale partnere.

CDEU inviterer i samarbejde med Forsvarsministeriet, klyngeorganisationen CenSec og de danske EU-kontorer i Bruxelles (Dacob) til et roadshow, hvor EU-projektmuligheder i tilknytning til forskningsindustrien præsenteres og udforskes.

Lær om EDIDP og meget mere

Den 17. juni stopper roadshowet i Aarhus, og her vil virksomheder og forskere bl.a. kunne blive klogere på mulighederne i EU’s EDIDP-program og på Forsvarets samarbejde med industrien og vidensinstitutionerne. Materialeforskning og dens betydning for forsvaret også er på programmet, ligesom du vil kunne møde virksomheder og forskere, der allerede leverer kompetencer til forsvarsindustrien.

Dagen vil give dig et grundigt indblik i, hvordan du kan fremme dit arbejde, dine produkter og din udvikling i samarbejde med forsvaret og internationale partnere, og der vil være god mulighed for at netværke.

Praktisk information

Dato: 17. juni 2020 fra kl. 9.00 – 13.15

Sted: Hotel Comwell, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus

Program

Se det fulde program for dagen på linket her.

Eventet afholdes under forudsætning af, at forsamlingsrestriktionerne som planlagt hæves til 30-50 personer.

Tilmelding

Send en mail til tk@centraldenmark.eu senest den 8. juni.

Fire shows med hvert sit fokus

Roadshowet kører fra 15. til 18. juni rundt i Jylland og på Fyn, og hvert stop vil have sit helt specifikke fokus. Du kan se hele programmet på linket her.

Lær nærmere om EDIDP

Fælles for alle fire stop på roadshowet er, at de vil informere om EDIDP, som er EU’s nye program til at støtte udvikling af forsvarsteknologi.

Du kan blive meget klogere på EDIDP i artiklen her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet