God historie

Vores nye bestyrelsesformand besøgte kontoret

30. marts 2022

Det var en fornøjelse at mærke engagementet hos vores nye bestyrelsesformand Steffen Husted Damsgaard, da han i sidste uge var på besøg hos os i Bruxelles. Her var han afsted sammen med ny observatør for kommunaldirektørnetværket i bestyrelsen, Lars Keld Hansen, for at møde teamet på CDEU og høre om, hvordan vi arbejder for vores midtjyske aktører.

Steffen Husted Damsgaard (t.h.), vores nye bestyrelsesformand, sammen med vores direktør, Lars Holte Nielsen.

I godt to år har den fysiske afstand mellem Midtjylland og Bruxelles været ekstra stor i den forstand, at corona har gjort det meget besværligt at rejse mellem landene.

Jeg har været en del af bestyrelsen i fire år som medlem, men to af dem er gået med corona, og af den grund har det ikke været muligt at komme på besøg. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget over at være her i dag, få sat ansigt på jer alle og få et dybere indblik i, hvad I til daglig beskæftiger jer med – Steffen Husted Damsgaard, formand for CDEU’s bestyrelse

Steffen Husted Damsgaard lytter til vores forskningskonsulent Mathilde Dam

Men nu lysner det, og i onsdags startede vi en forårssæson med masser af besøg fra vores ejerkreds ud med besøg fra vores nye bestyrelsesformand, Steffen Husted Damsgaard, kommunalbestyrelsesmedlem og udvalgsformand i Lemvig Kommune, og ny observatør for kommunaldirektørnetværket i bestyrelsen, Lars Keld Hansen, der er kommunaldirektør i Lemvig.

  • Jeg har været en del af bestyrelsen i fire år som medlem, men to af dem er gået med corona, og af den grund har det ikke været muligt at komme på besøg. Derfor glæder jeg mig også ekstra meget over at være her i dag, få sat ansigt på jer alle og få et dybere indblik i, hvad I til daglig beskæftiger jer med, fortæller Steffen Husted Damsgaard.

Vores direktør, Lars Holte Nielsen, supplerer:

  • Besøget her er faktisk det første fysiske af sin slags i vores nye lokaler: Vi flyttede herind i vinteren 2020, hvor corona desværre umuliggjorde besøg fra Midtjylland. Derfor er det også så meget desto mere glædeligt at have Steffen og Lars Keld på besøg i dag, fordi besøget indleder en række af besøg her til foråret, der skal forstærke båndene til vores midtjyske aktører endnu mere.

Det er skønt at mærke den store opbakning til vores arbejde fra vores nye bestyrelsesformand, og vi er meget taknemmelige over, at han selv har foreslået at blive ambassadør for os, så vi også ad den vej kan sprede budskabet om EU’s mange muligheder hjemme i det midtjyske – Lars Holte Nielsen, direktør for CDEU

Mål: At lære medarbejderne at kende og at få indblik i arbejdet

Steffen Husted Damsgaard og Lars Keld Hansen får et oplæg fra vores forskningsteam

Steffen Husted Damsgaard og Lars Keld Hansen tilbragte hele den 23. marts på CDEU i Bruxelles i selskab med vores fagteams. Her var målet dels at lære medarbejderne bedre at kende, dels at opnå indblik i, hvordan vi på kontoret arbejder for vore mange midtjyske aktører:

  • Det er en stor fornøjelse at komme tæt på jeres arbejde og dagligdag. Det er tydeligt, at I er en flok topmotiverede og engagerede medarbejdere, der via superdygtig ledelse yder en kæmpe indsats til gavn for både Region Midtjylland, de 19 midtjyske kommuner, Aarhus Universitet og VIA University College – og så selvfølgelig i sidste ende også for borgerne og virksomhederne i regionen, lyder det fra Steffen Husted Damsgaard.

Skønt med den store opbakning

Fra Lars Holte Nielsen lyder det:

  • Vi er utroligt glade for besøget her. Det er skønt at mærke den store opbakning til vores arbejde fra vores nye bestyrelsesformand, og vi er meget taknemmelige over, at han selv har foreslået at blive ambassadør for os, så vi også ad den vej kan sprede budskabet om EU’s mange muligheder hjemme i det midtjyske.

Formandskab deles med Susanne Buch Nielsen

Steffen Husted Damsgaard er valgt til formand for bestyrelsen for en to-årig periode. Herefter indtræder nuværende næstformand, regionsrådsmedlem Susanne Buch Nielsen, som formand, mens Steffen Husted Damsgaard så overtager posten som næstformand.

Større besøg senere på foråret

Hele CDEU’s nye bestyrelse gæster i øvrigt CDEU og Bruxelles senere på foråret på en tur, hvor også borgmestre, kommunaldirektører og regionsrådsmedlemmer fra Midtjylland deltager.