Arrangementer

Webinar: 60 minutter om Horizon Europe

10. marts 2021

Horizon Europe er navnet på EU’s nye forsknings- og innovationsrammeprogram. Hør om, hvad det nye program giver af muligheder for særligt kommuner og region, når CDEU’s konsulenter den 25. marts 2021 inviterer til en times webinar.

Horizon 2020 er blevet til Horizon Europe. Selvom ændringerne beskrives som evolution not revolution, er der alligevel en række nyheder, der er vigtige at kende.

Særligt for kommuner og region

Derfor inviterer CDEU’s to konsulenter Lina Christensen og Rikke Edsjö hermed til en 60 minutters gennemgang af Horizon Europe-programmet, hvor de vil dykke ned i de dele, hvor der er mulighed for deltagelse af kommuner og region:

  • Vi starter med en generel introduktion til EU’s forsknings- og innovationsrammeprogram og gennemgår her, hvor og hvordan man finder frem til relevante muligheder i programmet. Derefter gennemgår vi de væsentligste ændringer i form og indhold, som er værd at kende som partner eller koordinator i et Horizon-projekt, lyder det fra vores konsulent Rikke Edsjö.

Bliv klar til offentliggørelsen af de nye arbejdsprogrammer

Sæt derfor kryds i kalenderen torsdag den 25. marts 2021 klokken 13.00-14.00, hvis du har brug for at lære mere om Horizon, blive klogere på projekttyper eller for få en gennemgang af, hvordan man læser en konkret indkaldelse. Dermed er du klar, når de nye arbejdsprogrammer offentliggøres i april.

Program

Programmet for webinarets 60 minutter er:

  1. Fra politiske prioriteter til program og projekter
  2. Horizon Europe, budget og nyheder
  3. Samarbejdsprojekter og læsning af indkaldelser
  4. Fire trin til en god start
  5. Nyttige links
  6. Spørgsmål

Ingen erfaring nødvendig

  • Det kræver ingen erfaring for at deltage i webinaret, som derfor både er relevant for de, der gerne vil lære, og for de, der gerne vil have genopfrisket og opdateret deres viden om Horizon, fortæller CDEU’s Lina Christensen.

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig webinaret via dette link.
Program og mødelink sendes til de tilmeldte dagen før mødet, og tilmelder du dig i sidste øjeblik, skal vi selvfølgelig også nok sørge for, at du får program og mødelink tilsendt.

Tekniske problemer?

Vores to dygtige praktikanter Ida og Signe styrer os igennem teknikken. Får du brug for hjælp lige før eller under webinaret, kan de kontaktes på hhv. hei@centraldenmark.eu  (Ida) eller assistant@centraldenmark.eu (Signe).

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet