Arrangementer

Webinar: Brug udendørsaktiviteter til at fremme borgernes sundhed

25. maj 2022

Vil du vide, hvordan udendørsaktiviteter kan understøtte behandling, forebyggelse og sundhedsfremme i din kommune – også inden for mental sundhed? Så vær med på vores webinar d. 15. juni fra kl. 9.00-12.00. Samme dag fra 13.00 til 15.00 kan du tillige deltage i en uformel dialog om konkrete projektforslag inden for friluftsliv og sundhed.

På webinaret den 15. juni fra 9.00–12.00 vil både nationale og europæiske forskere, ngo’er samt kommuner dele deres erfaringer med at bruge friluftsaktiviteter til at understøtte såvel fysisk som mental sundhed for forskellige befolknings- og aldersgrupper.

Du vil også få indsigt i relevante, europæiske programmer, der kan ansøges om finansiering til at understøtte mental og fysisk sundhed via udendørsaktiviteter.

Deltag i uformel dialog om eftermiddagen

Fra 13.00 til 15.00 samme eftermiddagen vil det tillige være muligt at deltage i en uformel, online dialog om konkrete projektforslag inden for friluftsliv og sundhed.

Arrangører

Dette event er organiseret i samarbejde mellem Outdoor Institute, Silkeborg Municipality, European Network of Outdoor Sports, SHARE og CDEU.

Program og tilmelding

Du kan læse det fulde program og tilmelde dig på linket her. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Xenia Ramirez Lauritsen, hvis kontaktinformation du finder lige herunder.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Xenia Ramirez Lauritsen
EU-specialkonsulent
Sundhed