Arrangementer

WEBINAR: Med kulturen i front i klimakampen

30. april 2020

Kultur, klima og verdensmålene er emnet, når Genvej til Europa inviterer til det næste webinar onsdag den 6. maj. Få et unikt indblik i, hvordan der bliver arbejdet med kultur og klima rundt om i Europa, og få inspiration til, hvordan du selv kan indarbejde klima og bæredygtighed i dit kulturarbejde.

Klimakampen har fået fornyet momentum med Covid-19 krisen. Vi kan mærke luften blive renere, og der er mindre flytrafik, færre biler på vejene samt mindre forbrug. Hvordan kan kulturen spille en større rolle, når verden åbner sig igen, og samfundet skal genopbygges? Kulturen er det, der binder os sammen og giver inspiration og håb. Der er derfor behov for at gentænke og bruge kulturen i klimadebatten og i bæredygtighedsløsninger.

Inspiration til arbejde i klima/kultur-krydsfeltet

På dette webinar giver vi inspiration til, hvordan kulturaktører- og organisationer kan arbejde i krydsfeltet mellem kultur og klima, og vi giver et indblik i de europæiske tiltag, der er fokuseret på at fremme en klimakulturel dagsorden.

Vi sætter fokus på verdensmålene og taler om, hvordan du kan arbejde aktivt med dem, og hvordan vi får bragt kulturen i spil i en regional klimakulturel indsats.

Dato og tid

Onsdag den 6. maj kl. 13.00-14.00

Tilmelding

Tilmeld dig på linket her senest den 5. maj kl. 12.00.

Hvis du har et spørgsmål eller en kommentar, som du gerne vil have, vi tager op på webinaret, er du velkommen til at skrive den i tilmeldingsformularen.

På dagen for afholdelse af webinaret vil du modtage en mail med et link til brug for deltagelse i webinaret.

Er dette relevant for mig?

Webinaret er for alle kulturaktører i Midtjylland såsom kulturinstitutioner og -organisationer som museer, musikskoler, ngo’er, kunstnere, foreninger o.l. samt kulturchefer og -medarbejdere i såvel kommunerne som i Europæisk Kulturregion.

Se seneste webinar

Se vores seneste webinar fra den 22. april 2020 på linket her.