ARRANGEMENTER

Webinar om EIC Accelerator – funding til markedsmodning af dit produkt

27. april 2023

D. 16. maj fra 10.00 til 12.30 afholder Uddannelses og Forskningsministeriet sammen med CDEU og Dacob et webinar med gode råd til hvordan man får succes med sin ansøgning til EIC Accelerator-programmet. 

EIC Accelerator

EIC Accelerator støtter udvikling og kommercialisering af banebrydende teknologier, og er et kompetitivt funding program. For at få succes i programmet, skal man som virksomhed, start-up eller spin-out både gøre rede for sit afsæt i ’deep tech’, vise et stort økonomisk potentiale og excellere i et interview overfor et bedømmelsespanel. 

Indhold

På webinaret vil du både høre om begrebet ’deep tech’; få indsigter fra et jury-medlem, der bedømmer virksomheders performance i interviews; og du vil blive præsenteret for andre virksomheder, der er kommet igennem processen, og har haft glæde af at gennemføre et EIC Accelerator projekt. 

Tid og sted

Webinaret afholdes fra 10.00 – 12.30 d. 16. maj og vil være på engelsk. 

Tilmelding

Tilmelding sker via Uddannelses og Forskningsministeriets portal: https://ufm.dk/aktuelt/arrangementer/2023/webinar-eic-accelerator-hvordan-skriver-du-en-succesfuld-ansogning-og-forbereder-dig-til-interviewet-engelsk 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Tarik Kehli
EU-specialkonsulent
Erhverv og vækst