Arrangementer

Webinars: Sådan søger du EU-midler til dit Smart City-projekt

20. august 2021

Smart City-projekter skal ved hjælp af data og IT-løsninger hjælpe med at skabe bedre infrastruktur og højere livskvalitet for borgere i byerne. Her inviteres du med til to webinarerder stiller skarpt på, hvordan virksomheder og kommuner kan søge EU-midler til Smart City-samarbejdsprojekter 

I takt med flytningen fra land til by er der kloden over behov for at tænke byerne på nye og mere smarte måder. For at støtte op om denne udvikling kan der søges EU-finansiering til initiativer, som ved hjælp af data og IT-løsninger tilfører ekstra værdi til byer og infrastruktur – og det er netop, hvad to webinarer hhv. den 24. og den 31. august fokuserer på:  

  • CDEU’s konsulent, Rikke Edsjö

    Både virksomheder og kommuner inviteres med til disse to webinarer, der fokuserer på Smart City-samarbejdsprojekter. Her vil deltagerne få et overblik over programmer og projekttyper inden for Horizon Europe og Digital Europe-programmerne, ligesom konkrete ansøgningsmuligheder vil blive præsenteret, lyder det fra CDEU’s konsulent, Rikke Edsjö. 

Vigtigt at skabe løsninger i samarbejde

Bag webinarerne står We Build Denmark, som er en landsdækkende klynge inden for byggeri og anlæg, sammen med Aarhus Universitet, Central Denmark EU Office og Greater Copenhagen EU Office. Tilsammen repræsenterer arrangørerne af webinaret en bred vifte af private og offentlige aktører, for det er vigtigt at samarbejde, hvis man ønsker at gøre brug af mulighederne i Horizon-programmerne:  

  • De bedste løsninger må forventes at blive udviklet med deltagelse af byer og borgere – herunder i konstellationer, hvor både virksomheder og byer indgår i et konsortium. Derfor opfordrer vi også på det kraftigste kommunerne til at deltage og opdage de mange muligheder, forklarer Rikke Edsjö.  

Programmer og tilmelding

Nærmere detaljer for de to arrangementer finder du her:

24. august 2021, kl. 9.00-12.00:
Sådan søger du midler til Smart City-projekter i EU – Horizon Europe. Tilmelding på linket her.
Fristen er den 23. august.

31. august 2021, kl. 9.00-12.00: Sådan søger du midler til Smart City-projekter i EU – Digital Europe. Tilmelding på linket her.
Fristen er den 27. august.