Aktuelt

Youth Wiki: Et nyt værktøj for dig, der arbejder med ungdomsområdet

16. april 2020

Skal du i gang med at udvikle et europæisk projekt på ungdomsområdet, og søger du derfor indsigt i de udfordringer og muligheder, som optager kollegaer på tværs af Europa? Så bør du kigge nærmere på det nye, online værktøj Youth Wiki.

Hjælp til at finde partnere

Det er Europa-Kommissionen, som i samarbejde med 29 lande har oprettet Youth Wiki. Værktøjet kan give en fin indikation på, hvilke lande man skal kigge mod, hvis man ønsker at etablere et europæisk partnerskab.

Viden inden for en række områder

Det gratis værk giver således en let og overskuelig adgang til ungdomspolitikker i en række lande, både hvad angår nationale love og rammer samt viden om, hvad der sker på ungdomsområdet inden for f.eks. social inklusion, sundhed, uddannelse, arbejdsmarked & entreprenørskab, frivilligt arbejde, unge & verden, kreativitet & kultur, ungdomsarbejde samt aktivt medborgerskab.

Yderligere information

Youth Wiki er gratis og kan bruges af alle, som arbejder inden for ungdomsområdet. Det er Styrelsen for Forskning og Uddannelse, som er ansvarlig for at ajourføre informationerne om Danmark.

For at gå direkte til Youth Wiki’s hjemmeside, klik her.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Elena Nielsen
EU-konsulent
Uddannelse og VIA