Ansøgningsrunder

LIFE-programmet: Søger gode projekter og input samt afholder virtuel info-dag

16. april 2020

EU’s store natur- miljø- og klimaprogram LIFE har åbent for projektansøgninger. Desuden søger programmet input til, hvordan LIFE bedst gennemføres i de kommende år. Du kan også komme med til virtuel LIFE-infodag den 30. april.

Ansøg LIFE om støtte til jeres grønne projekt

LIFE-programmet støtter projekter, som hjælper med til at gennemføre EU’s miljø- og klimapolitik. Netop nu har organisationer, virksomheder, offentlige myndigheder og NGO derfor mulighed for at søge programmet om støtte til deres grønne projektidéer.

Se alle fristerne

LIFE-programmet er opdelt i en række delprogrammer, der kan ansøges, og ansøgningsfristerne for disse ligger spredt over forskellige datoer. Fristerne er grundet Covid-19 blevet udskudt med en måned, således at de nu ligger i enten juli eller oktober måned 2020.

Få det fulde overblik over ansøgningsfristerne på linket her og tøv ikke med at kontakte en af vores grønne konsulenter, hvis du ønsker hjælp i ansøgningsprocessen. Konsulenternes kontaktinfo finder du under denne artikel.

Vær med til at forme fremtidens LIFE-program

LIFE-programmet leder ikke kun efter de gode projektidéer; frem til den 27. april kan I også komme med jeres input til, hvordan programmet fremadrettet skal udmøntes.

I den kommende budgetperiode fra 2021-2027 skal LIFE nemlig som EU’s eneste dedikerede miljø- og klimaprogram understøtte unionen i at levere på de omfattende, grønne ambitioner, som de står beskrevet i EU’s grønne køreplan, Green Deal.

Tag del i høringen

Det er netop i denne sammenhæng, at Kommissionen søger input til LIFE-programmet i de kommende år, og det giver dig og din organisation mulighed for at få indflydelse på, hvordan midlerne i LIFE fremover skal prioriteres.

Du kan tilgå høringen på linket her frem til den 27. april.

Deltag i den virtuelle LIFE-infodag

Grundet coronavirus-krisen er LIFE-infodagen den 30. april rykket online, hvor en mængde relevant nyt om programmet vil blive præsenteret. På infodagen vil der også være mulighed for at mødes og

netværke virtuelt med Kommissionen og en række andre aktører i Europa inden for natur-, miljø- og klimaområdet.

Tilmelding

Tilmelding til den virtuelle infodag skal ske på linket her senest den 25. april.