God historie

Webinar om kulturarbejde i en coronatid var stor succes

30. april 2020

Der var 47 deltagere med fra hele Midtjylland, da CDEU den 22. april inviterede til et webinar med fokus på kulturarbejde i en coronatid. Deltagerne tog rigtig godt imod formatet, og vi er glade for de mange input, vi fik. 

Vores kulturkonsulent Julie Sand Jørgensen fortæller under webinaret

Coronakrisen sætter mange kulturinstitutioner under pres, og derfor har CDEU givet sig i kast med webinarformatet, i første omgang særligt målrettet netop kulturaktørerne. 

  • Coronakrisen viser et reelt behov for at få mere information og for at holde sig orienteret, også omkring hvad der sker i Europa. Desuden opbygges der under krisen en ny fortrolighed omkring det at mødes og kommunikere i det digitale univers, som vi med fordel kan vende til noget positivt for vores mange aktører. 

Masser af gode input undervejs

Sådan lyder det fra vores kulturkonsulent Julie Sand Jørgensen, der sammen med vores projektassistent Anne Søndergaard Brüel stod bag webinaret den 22. april. Der var 47 deltagere med fra hele Midtjylland, og de mange deltagere kom med masser af input undervejs:

  • Jeg tror, at vi har ramt et behov hos aktørerne. Webinaret har vist sig at være et ideelt redskab til at formidle en ellers tung EU-information på en lettilgængelig måde, og så kan vi jo se, at der faktisk ikke findes mange dansksprogede webinars derude for det, vi beskæftiger os med. Desuden kan vi se på de mange positive tilbagemeldinger fra sidste uges webinar, at deltagerne generelt var rigtig glade for formatet. Derfor glæder vi os også til næste omgang. 

Kommende tema: Klima

Webinarerne vil ligge hver anden onsdag frem til sommerferiens start, og emnerne hertil vil blive baseret på webinardeltagernes input. Under webinaret den 22. april var klima i relation til kultur et varmt emne, og det bliver derfor også det, som vi tager fat i på vores kommende webinar.

Tilmeld dig vores næste webinar

Næste webinar vil ligge den 6. maj fra 13.00 til 14.00.
Du kan læse mere om baggrunden for det kommende webinar og tilmelde dig på linket her.

Se eller gense seneste webinar

Du kan også se eller gense vores seneste webinar fra den 22. april på linket her.