Arrangementer

Bliv partner i et Erasmus-projekt: 14 projekter leder efter partnere

20. oktober 2020

Den 24. november inviterer det Bruxelles-baserede regionsnetværk European Regions Research and Innovations Network (ERRIN) til online projektudviklingsworkshop. I år er der fokus på projekter, der definerer, udvikler og fremmer fremtidens kompetencer i en globaliseret verden, og det har medført et væld af spændende og innovative projekter, som nu mangler partnere. Er din organisation en af dem?

Selve projektudviklingsworkshoppen er i år inddelt i to dele, hvoraf første del er en konference, som vil introducere det nye Erasmus-program, dets prioriteter og involvere en række inspirationsoplæg i forbindelse med Erasmus+ ansøgninger.

Du kan læse mere og tilmelde dig konferencen den 24. november på linket her. 

Rig mulighed for at udvikle projekter i fællesskab

Anden del vil bestå af break-out sessions med de 14 projekter og deres partnere, og her vil der være rig mulighed for at udvikle projekterne i fællesskab.

Education for Global Competences

Temaet for projektudviklingsworkshoppen er ’Education for Global Competences,’ og workshoppen koncentrerer sig om projekter, der definerer, udvikler og fremmer fremtidens kompetencer i en globaliseret verden. Der vil være fokus på fire kompetenceparametre;

  1. Grønne kompetencer i en global verden
  2. Digitale færdigheder
  3. Interkulturelle færdigheder samt
  4. Et livslangt fokus på at forbedre alles færdigheder i en global verden.

Vælg mellem 14 spændende projekter

Der er i alt 14 spændende projekter med på workshoppen, der ligger inden for Erasmus+ Key Action 2 og Key Action 3, og de tager alle afsæt i de globale kompetencemål, med vidt forskellige tilgange og idéer.

Her kan du læse nærmere om to af projekterne:

Spansk projekt søger partnere til at opkvalificere arbejdsstyrken

I kan bl.a. ansøge om at blive partnere i et projekt fra Spanien ledet af Foundation Mediterráno, der har til hensigt at undersøge arbejdsmarkedet for manglende kompetencer i forbindelse med klimaforandringer. Projektet vil sammen med partnerne udvikle et pensum, der retter sig mod at opkvalificere den eksisterende arbejdsstyrke.

Belgisk projekt fokuserer på behov for nye, digitale læringsværktøjer

Et andet projekt, som I har mulighed for at søge om at blive partnere i, er et belgisk-ledet projekt, der fokuserer på lærere og undervisere og deres behov for nye digitale læringsværktøjer. Projektet vil udvikle aktiviteter, der integrerer både fysiske og digitale læringsværktøjer. Projektet søger bl.a. ungdomsuddannelser, professionshøjskoler, der uddanner lærere, samt andre relevante aktører inden for uddannelsesområdet.

Få et overblik over alle projekterne

Læs om alle de 14 projektidéer på dette link og kontakt CDEU’s uddannelsesteam for en uddybende snak om mulighederne.

Kontaktinfo på os finder I under denne artikel.

Dato og tidspunkt

Tirsdag den 24. november 2020

Kl. 13:30 – 17:00.

Ansøg om at blive projektpartner senest den 5. november

Det er en betingelse for deltagelse i projektudviklingsworkshoppen, at du har ansøgt om at blive partner i et af de udbudte projekter. Ansøgningen som partner i et projekt sker på dette link, og fristen for at søge om deltagelse i et projekt er torsdag d. 5. november 2020.

Deltag i projektudviklingsworkshoppens første del

Det anbefales desuden, at du også deltager i projektudviklingsworkshoppens første del, som er konference om det kommende Erasmus-program – det arrangement kan du læse mere om og tilmelde dig på linket her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Elena Nielsen
EU-specialkonsulent
Uddannelse og VIA