Aktuelt

CDEU’s arbejde i en coronatid

27. marts 2020

Tingene er ikke normale nogen steder, heller ikke hos os: Her kan du læse, hvordan vi på CDEU tackler vores arbejde i en coronatid, hvor den virkelige verden er skiftet ud med den virtuelle.

Kontormøde for hele CDEU den 30. marts 2020

Vi har, som mange andre steder, måttet skifte den virkelige verden ud med den virtuelle, men arbejdet kører videre med fuld kraft. Europæiske løsninger forankret i nationale udfordringer er nemlig vigtigere end nogensinde, og dem arbejder vi fortsat hårdt for – også her under krisen.

Samles på digitale platforme

Vi sidder lige nu på hver vores hjemmearbejdsplads, men heldigvis fik vi i starten af februar implementeret TEAMS på kontoret. Det er vi rigtig glade for, ikke mindst når det gælder om at holde møder med vores mange samarbejdspartnere, og når vi, som på billedet, skal samle hele CDEU til kontormøde.

Det er også dejligt at opleve, hvor gode mange organisationer er til at omlægge deres fysiske møder/konferencer/events til webinarer, som vi følger tæt.

Kontakt os meget gerne

Skulle I sidde med et behov for sparring på f.eks. en god idé til et EU-projekt, så er I velkomne til at kontakte vores konsulenter som vanligt på e-mail og telefon. I finder vores kontaktinfo på linket her.

Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet med jer alle, også under disse nye former, og vi håber meget, at I passer på jer selv og hinanden i denne svære tid. Samtidig sender vi en stor tak til alle jer, der lige nu får samfundet til at hænge sammen, og som hjælper de, der bliver syge undervejs. Vi er jer meget taknemmelige.

De allerbedste hilsner fra alle os på CDEU.

PS: Også vores nyhedsbrev EU-Fokus er påvirket af corona og vil i denne tid udkomme efter behov frem for på bestemte datoer.