ARRANGEMENTER

Projektledelseskursus: Kursus i PM2-metoden

14. februar 2023

Central Denmark EU Office tilbyder i juni midtjyske aktører en enestående mulighed for at opnå skærpede kompetencer i at ansøge, koordinere og deltage i succesfulde EU-projekter. Det sker i forbindelse med, at CDEU, i samarbejde med European Academy, inviterer til kursus i PM2-metoden.

 

Formål

Kurset har til formål at give den enkelte medarbejder forståelse for, hvilke elementer en vellykket projektansøgninger indeholder. Hertil vil deltagerne også få kompetencer i at lede og deltage i EU-projekter. Kurset vil tage udgangspunkt i EU’s egen projektledelsesmetoden PM2.

Målgruppe

Projektledelseskurset er både målrettet medarbejdere som allerede arbejder med EU-ansøgninger og EU-programmer, samt medarbejdere som i større grad ønsker at opbygge sine kompetencer indenfor EU-projektledelse.

Datoer

Den 13. juni inviterer CDEU-kontoret i Bruxelles til et netværksarrangement, hvor der vil være mulighed for at spare med andre midtjyske aktører, samt CDEU’s fagkonsulenter. Basiskurset afholdes den 14. og 15. juni. Hertil er det også muligt at tilmelde sig det avancerede kursusmodul den 16. juni.

Pris

Prisen er 12.500 kr. (eks. moms) per deltager.

Tilmelding

Tilmeldingen skal foregå via linket HER senest den 28. februar 2023. For yderligere informationer om PM2, tilmelding og program se følgende Indbydelse til projektledelseskursus

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Maria Helene Louwrier
EU-konsulent og Office Manager
Grøn omstilling og administration