Arrangementer

Save the date: Gør offentlige indkøb grønnere med StratKIT

13. juli 2021
Er du interesseret i at finde løsninger på, hvordan vi kan gøre offentlige indkøb endnu grønnere? Så sæt kryds i kalenderen den 13. oktober 2021 til Final Conference i EU-projektet StratKIT. Konferencen afholdes online.


Både CDEU og Aarhus Kommune er med som partnere i projektet, der i alt tæller 14 partnere fra 6 forskellige lande.

Få indblik i projektets resultater

StratKIT, der står for Innovative Strategies for Public Catering: Sustainability Toolkit across Baltic Sea Region, har over de seneste tre år undersøgt, hvordan vi bedst kan gøre de offentlige indkøb mere bæredygtige.

LÆS OGSÅ: CDEU er partner i projekt om bæredygtige, offentlige indkøb i fødevare- og cateringsektoren

Lær at inkorporere EU’s GPP-kriterier i udbud

Ved den online konference den 13. oktober giver vi indblik i projektets resultater. Du kan derfor blandt andet se frem til at blive præsenteret for vores Sustainability Toolkit, der er en værktøjskasse for, hvordan man i offentlige institutioner kan inkorporere f.eks. EU’s Green Public Procurement (GPP)-kriterier i sine udbud.

Skynd dig at sætte kryds i kalenderen

Så reservér allerede nu den 13. oktober fra 9.30 til 12.30 til dette online event – selve registreringen åbner til september.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Signe Waltoft Madsen
EU-konsulent
Grøn omstilling