Arrangementer

Webinar: Find inspiration til jeres næste kulturprojekt for børn og unge

4. november 2020

Arbejder I med kultur for børn og unge, og kunne I godt tænke jer inspiration til jeres næste projekt? Så se med tirsdag d. 24. november, hvor CDEU  har inviteret tre projekter ind i webinar-studiet for at dele deres erfaringer med at arbejde europæisk inden for børne- og ungekultur.

At deltage i europæiske samarbejdsprojekter er et godt eksperimentarium for at udvikle nye kulturtilbud for børn og unge, og samtidig kan deltagelsen i projekter over grænser gavne EU-prioriteter som uformel læring, dannelse og inklusion af minoritetsgrupper.

Afsæt en time til at få ny inspiration

Der er således al mulig god grund til at reservere den 24. november fra kl. 14.00 til 15.00, hvor Genvej til Europa (Region Midtjyllands og CDEU´s kulturindsats) sammen med Netværk for børne- og ungekultur i Midtjylland byder velkommen til et inspirationswebinar.

Her vil I høre fra tre kulturprojekter, der er vidt forskellige, men som alligevel har det tilfælles, at de har børn og unge som målgruppe og kunst som omdrejningspunkt. Fælles for projekterne er også, at arbejdet med EU-projekterne har givet masser af værdifuld læring med hjem til de enkelte kulturinstitutioner.

Program for webinaret

14:00: Kort introduktion til programmet og til de overordnede linjer inden for børne- og ungekultur i EU v/EU-kulturrådgiver Louise Godt, Genvej til Europa/CDEU

14:10: Hør om Big Bang Festival!, et Creative Europe-projekt om musik for børn v/kunstnerisk leder og grundlægger af Big Bang, Wouter Van Looy (PÅ ENGELSK)

14:25: Lødderup Friskole koordinerer et Erasmus+-projekt for 6. og 7. klasser om kultur- og naturarv. Hør Frank Sørensen fra Lødderup Friskole fortælle om skolens projekt ”Our National Treasures through the eyes of children”

14:35:  Kulturprinsen – Udviklingscenter for børne- og ungekultur deler ud af deres erfaringer med internationale projekter og fortæller om, hvordan man kan finde et fællesskab og samarbejde uden for Danmarks grænser. V/Maria Bach Boserup, Kulturprinsen

14:50: Spørgsmål og afsluttende bemærkninger v/Louise Godt.

Hvem kan deltage?

Webinaret er for alle, der arbejder med kultur for børn og unge, såsom teatre, musikskoler, museer, foreninger, NGO’er og kommunale kulturkonsulenter.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via dette link.

Hvor finder jeg mere information om EU-projekter?

Webinaret har de gode eksempler i højsædet, men hvis du vil vide mere om, hvilke muligheder og programmer, der er relevante for netop din institution eller organisation, er du altid velkommen til at kontakte enten Julie eller Louise fra Genvej til Europa-teamet hos CDEU.

Vores kontaktinfo finder du under artiklen her.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Louise Godt
EU-rådgiver
Kultur