Arrangementer

Gå-hjem-møde i Aarhus om EU-støtte til virksomheder

10. august 2020

Den 19. august kan du høre nærmere om alle fordelene ved at søge EU-støtte fra vores erhvervskonsulent, Thomas Steen Hansen. Du kan også blive inspireret af Mikkel Bo Hansen, som er CSO i aarhusianske Cercare Medical, der allerede nu bruger EU-millioner til at sætte fuld gang i udviklingen.

Fra venstre: Thomas Steen Hansen, CDEU’s erhvervskonsulent, og CSO i Cercare Medical, Mikkel Bo Hansen

Få masser af god inspiration og nyttig viden til gå-hjem-arrangement om EU’s mange støttemuligheder for virksomheder. Arrangementet holdes om eftermiddagen den 19. august i samarbejde med INCUBA Navitas, som også lægger lokaler til.

Særligt for små- og mellemstore virksomheder

Arrangementet er særligt henvendt til små- og mellemstore virksomheder (SMV’er), da der i EU findes en række erhvervsvenlige programmer, som tilbyder at støtte netop SMV’ers udvikling. Hverken virksomhedernes alder eller størrelse er afgørende, når det kommer til mulighederne for at hente støtte – her er det i stedet virksomhedens konkrete tanker om en ambitiøs produktudvikling, som kan stå sig i konkurrencen med resten af EU, der gælder.

Gratis 1:1 afklaring af jeres muligheder

Netop konkurrenceelementet er centralt, for pengene er gode, og derfor er det desværre heller ikke alle projekter, som reelt har en chance i kapløbet om finansieringen. Men for at hjælpe virksomhederne bedst muligt i gang tilbyder vi som opfølgning på arrangementet den 19. august en gratis 1:1 afklaring af hver enkelt virksomheds konkrete muligheder for støtte.

Deler ud af konkrete erfaringer

Til arrangementet får vi ligeledes selskab af Mikkel Bo Hansen, der er CSO i aarhusianske Cercare Medical, og som kommer for at dele ud af sine erfaringer med at søge EU-støtte.

Cercare Medical har base i INCUBA Navitas og er et spinout fra AU. Virksomheden står bag en banebrydende softwareløsning til billedanalyse af MR- og CT-scanninger, som skal være med til at redde liv ved at forbedre diagnosticeringen ved slagtilfælde.

Modtog 13,5 mio. kr. i EU-støtte

Virksomheden har flere gange modtaget EU-støtte med CDEU’s hjælp, senest i 2019, hvor de opnåede imponerende 13,5 mio. kr. fra EU-programmet SME Instrument:

LÆS ARTIKLEN: 13,5 mio. kr. til Aarhus-firma skal redde liv i hele verden

’Søg, søg, søg!’

Mikkel Bo Hansen er en stor fortaler for, at virksomheder i højere grad ser mod EU for finansiering, og han vil til arrangementet i Aarhus dele ud af sine erfaringer omkring ansøgningsprocessen og det videre forløb.

LÆS INTERVIEW: Cercare Medical har fået millioner fra EU og opfordrer andre: ’Søg, søg, søg!’

Vi håber, at du er blevet nysgerrig på de muligheder, som EU tilbyder virksomhederne, og vi glæder os meget til at se dig den 19. august i Aarhus til en informativ eftermiddag.

Dato og tidspunkt for gå-hjem-arrangementet

Onsdag den 19. august 2020 fra kl. 15.00 – 16.30.

Adresse

INCUBA Pier Venue
Inge Lehmanns Gade 10, 1. etage, 8000 Aarhus C

Tilmelding

Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde dig på linket her. 

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Thomas Steen Hansen
EU-specialkonsulent
Erhverv og Vækst