Arrangementer

Online Q&A: Få svar på jeres spørgsmål om ligestillingsplaner

17. november 2021

Overvejer I som offentlig organisation at gå i gang med at lave en ligestillingsplan? Så kan I få svar på jeres spørgsmål til arbejdet, når vi holder online Q&A den 6. december fra 10.00 til 11.00.

Fra den 1. januar 2022 vil det være et krav at have en ligestillingsplan, hvis man som offentlig organisation vil deltage i Horizon Europe-projekt.

Hvis I på den baggrund i jeres organisation skal til at i gang med at lave en ligestillingsplan, så står vi klar til at hjælpe.

Læs først vores guide

Vi anbefaler, at I først læser den guide, som vi på de regionale EU-kontorer (Dacob) i samarbejde med Kommunernes Landsforening, Uddannelses- og Forskningsministeriet og udvalgte kommuner har lavet.

I kan tilgå guiden og læse om baggrunden for de nye krav om en ligestillingsplan på linket her.

Deltag i vores online Q&A

Den 6. december fra 10.00 til 11.00 afholder vi så en online Q&A, der kan give jer svar på de spørgsmål, som I måtte sidde med i processen med at få udarbejdet jeres egen ligestillingsplan. Bag det online arrangement står de regionale EU-kontorer (Dacob) i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet

Her vil I kunne få svar på jeres spørgsmål fra en række fagfolk, der til daglig arbejder indgående med Horizon Europe, herunder repræsentanter for Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Tilmeld jer her

I kan melde jer til vores online Q&A på linket her.

Se også disse to inspirationsoplæg

Er I nysgerrige på, hvordan man i andre danske, offentlige organisationer arbejder med ligestillingsdagsordenen? Eller vil I vide mere om Kommissionens krav i forbindelse med at lave ligestillingsplaner? Så kan du blive inspireret af to oplæg, som du finder lige her.

Spørgsmål?

Har I spørgsmål til ovenstående, så er I meget velkomne til at kontakte vores fagkonsulent Lina Christensen. I finder hendes kontaktinformation herunder.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet