Arrangementer

Online Q&A: Få svar på jeres spørgsmål om ligestillingsplaner

17. november 2021

Overvejer I som offentlig organisation at gå i gang med at lave en ligestillingsplan? Så kan I få svar på jeres spørgsmål til arbejdet, når vi holder online Q&A den 6. december fra 10.00 til 11.00.

Fra den 1. januar 2022 vil det være et krav at have en ligestillingsplan, hvis man som offentlig organisation vil deltage i Horizon Europe-projekt.

Hvis I på den baggrund i jeres organisation skal til at i gang med at lave en ligestillingsplan, så står vi klar til at hjælpe.

Læs først vores guide

Vi anbefaler, at I først læser den guide, som vi på de regionale EU-kontorer (Dacob) i samarbejde med Kommunernes Landsforening, Uddannelses- og Forskningsministeriet og udvalgte kommuner har lavet.

I kan tilgå guiden og læse om baggrunden for de nye krav om en ligestillingsplan på linket her.

Deltag i vores online Q&A

Den 6. december fra 10.00 til 11.00 afholder vi så en online Q&A, der kan give jer svar på de spørgsmål, som I måtte sidde med i processen med at få udarbejdet jeres egen ligestillingsplan. Bag det online arrangement står de regionale EU-kontorer (Dacob) i samarbejde med Uddannelses- og Forskningsministeriet

Her vil I kunne få svar på jeres spørgsmål fra en række fagfolk, der til daglig arbejder indgående med Horizon Europe, herunder repræsentanter for Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Tilmeld jer her

I kan melde jer til vores online Q&A på linket her.

Se også disse to inspirationsoplæg

Er I nysgerrige på, hvordan man i andre danske, offentlige organisationer arbejder med ligestillingsdagsordenen? Eller vil I vide mere om Kommissionens krav i forbindelse med at lave ligestillingsplaner? Så kan du blive inspireret af to oplæg, som du finder lige her.

Spørgsmål?

Har I spørgsmål til ovenstående, så er I meget velkomne til at kontakte vores fagkonsulent Lina Christensen. I finder hendes kontaktinformation herunder.

 

Vil du vide mere?

Så kontakt en af vores medarbejdere, der sidder klar til at hjælpe dig.

Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet