Praktikant ved CDEU

Hvem er i praktik nu?

Rikke Schmidt

Praktikant ved CDEU. Tilknyttet teamet for Kultur og Uddannelse. Studerer en professionsbachelor i Offentlig Administration på VIA University College i Aarhus. Læs mere

Jeg hedder Rikke, og jeg er i praktik hos CDEU i forårssemesteret 2019. Her er jeg tilknyttet teamet for Kultur og Uddannelse. Jeg studerer en professionsbachelor i Offentlig Administration på VIA University College i Aarhus.

I forbindelse med mit studie, har jeg haft en række EU-orienterede fag, som har styrket min viden om og interesse for EU. Ydermere har fagene dannet et ønske at komme tættere herpå i praksis. På baggrund af dette, har jeg valgt en praktik hos CDEU, da dette giver mulighed for at arbejde på et regionalt og lokalt niveau, med en EU-tilgang. Mine opgaver består eksempelvis af, at gennemse ansøgninger for Erasmus+ midler og kontorets samarbejdsaftale med VIA University College.

Mikkel Skov Sørensen

Mikkel er praktikant ved CDEU i foråret 2019 og arbejder i teamet for erhverv og forskning. Læs mere

Mit navn er Mikkel Skov. Som en del af min kandidatuddannelse på Statskundskab ved Aarhus Universitet har jeg valgt at tage et praktikophold hos CDEU. Dette har jeg valgt, fordi jeg på mit studie har haft interesse for offentlig forvaltning, mens jeg samtidig ønsker at blive klogere på EU. Det bliver interessant at få kendskab til koordinationen og samarbejdet mellem de midtjyske virksomheder, organisationer samt decentrale forvaltingsorganer og det store maskinrum i Bruxelles. Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og få en idé om de arbejdsopgaver, som venter i det virkelige arbejdsliv.

Christina Lotzkat Matzen

Praktikant ved CDEU. Tilknyttet teamet for Sundhed og bioøkonomi. Studerer folkesundhedsvidenskab ved Københavns Universitet. Læs mere

Mit navn er Christina. Jeg er 26 år gammel og bor i Hillerød med min kæreste. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, men valgte i 2015 at flytte til Sjælland for at studere. Jeg er i gang med kandidatuddannelsen i Folkesundhedsvidenskab på KU. Sundhed og samfund har altid interesseret mig, hvilket er årsagen til at jeg valgte en uddannelse, der formår at kombinere mine to interesser på fineste vis.

Gennem uddannelsen har jeg opnået stor indsigt og interesse i sundhedspolitiske og -økonomiske problemstillinger. Jeg søgte praktikopholdet ved CDEU for at få muligheden for at afprøve de redskaber, som uddannelsen har givet mig, i praksis. Jeg er frem til at få et dybdegående indblik i, hvordan EU-processer er relevante for sundhedssektoren i Danmark, og særligt for kontorets midtjyske aktører.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Rikke Schmidt
Praktikant
Kultur og uddannelse
Mikkel Skov Sørensen
Praktikant
Erhverv og forskning
Christina Lotzkat Matzen
Praktikant
Sundhed og bioøkonomi