Praktikant ved CDEU

Hvordan søger jeg?


Åbne praktikantopslag to gange om året

Vil du være med til at sikre Midtjylland størst mulig værdi af det europæiske samarbejde? Og er du frisk på et halvt år i Bruxelles?

Vi åbner for ansøgninger til vores praktikantstillinger i det tidlige efterår (for praktikstart det følgende forår) og i den sene vinter/det tidlige forår (for praktikstart i det følgende efterår).

Du kan enten følge med på siden her for at få at vide, hvornår vi har åbne opslag, eller du kan følge @centraldenmark på LinkedIn. Du kan også holde dig opdateret via vores nyhedsbrev – du tilmelder dig lige her. 

Hvorfor lige CDEU?

CDEU er et kontor med 20 dedikerede medarbejdere, og hos os bliver du en vigtig brik, hvis indspil vi forstår at værdsætte. Du vil kunne bringe dine egne kompetencer i spil, opbygge et solidt netværk, lære at arbejde med europæiske projekter og få mulighed for at deltage på kontorets vegne i en række konferencer og workshops, ligesom du kommer til at indgå i det daglige arbejde på kontoret.

Gå på opdagelse i vores praktikantunivers

Har du lyst til at læse mere om, hvem der er i praktik nu, hvordan livet for en praktikant kan se ud i Bruxelles, og hvilke jobs vores tidligere praktikanter har landet, så læs nærmere i vores praktikantunivers på linket her.

Vores forventninger til dig som praktikant er, at:

  • Du kan arbejde selvstændigt, men at du også er god til at samarbejde med andre.
  • Du er initiativrig, og at du har en positiv indstilling til såvel dine opgaver som dine kolleger.
  • Du trives med at koordinere og har mod på at bidrage til at drive kontoret fremad.
  • Du er god til at formidle tungt stof, og du har mod på at formidle om EU til Midtjylland.
  •  Du har lyst til at blive udfordret fagligt, har en god sproglig forståelse (flydende engelsk i skrift og tale) og at du er i slutningen af din uddannelse.

Vi anbefaler desuden, at du er vaccineret mod Covid ved ankomst for at kunne få det fulde ud af dit praktikantophold.

Ansættelsesforhold og ansøgning

Du vil komme til at indgå i et team på tre praktikanter, og du har mulighed for at ansøge om at tage din SU med under opholdet.

CDEU betaler din bolig i et hus, som vi har en fast aftale med, og hvor du vil bo sammen med praktikanter fra andre repræsentationer i Bruxelles.

Vi betaler ligeledes for offentlig transport og et intensivt franskkursus på op til 500 euro.

Spørgsmål?

Sidder du med spørgsmål omkring et praktikophold hos os, så tag fat i Julie Sand Jørgensen på jsj@centraldenmark.eu.

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Julie Sand Jørgensen
EU-konsulent
Kultur og uddannelse