Praktikant ved CDEU

Hvordan søger jeg?

Fra venstre David Anthony Rogers, Kirstine Abild og Kathrine Rothausen, som i efteråret 2023 er i praktik hos CDEU

Vi søger fortsat en praktikant til vores grønne team og til forskningsteamet til foråret 2024

Har du mod på at hjælpe Midtjylland med EU-arbejdet inden for den grønne dagsorden eller inden for forskningsområdet? Så bør du se her!

Vi leder nemlig fortsat efter to praktikanter, der har lyst til at tilbringe deres praktik for forårssemesteret 2024 i Bruxelles. Du vil blive en af vores i alt tre praktikanter – den sidste, som vil arbejde som en del af vores sundhedsteam, har vi allerede fundet.

Lidt om dine arbejdsopgaver

GRØN:

Du får hænderne ned i et stort og landsdækkende klimaprojekt, du kommer til at lave research vedr. European Green Deal og alle nye klima- og miljøpolitikker i relation hertil, og så vil du komme til at deltage på grønne events og konferencer i Bruxelles samt deltage i CDEU’s netværksgrupper i byen.

FORSKNING:

Du får mulighed for at følge europæisk forsknings- og uddannelsespolitik tæt, du vil komme til at bidrage til briefinger og deltage i udviklingsarbejdet med vores aktører, og så vil du komme til at tage del i de mange konferencer og møder, vi har i Bruxelles.

Vi tilbyder

Praktikken er ulønnet, men vi betaler din husleje, lokal transport, et franskkursus samt udgifter til ud- og hjemrejse, ligesom du får betalt en rejse til Danmark under dit ophold.

Læs opslaget lige her: Praktikantopslag_foraar-2024_grøn og forskning

Gå på opdagelse i vores praktikantunivers

Har du lyst til at læse mere om, hvem der er i praktik nu, hvordan livet for en praktikant kan se ud i Bruxelles, og hvilke jobs vores tidligere praktikanter har landet? Så læs nærmere i vores særlige praktikantunivers på linket her.

 

 

Lad os hjælpe dig videre

Kontakt en af vores kompetente medarbejdere, som kan rådgive dig inden for netop dette område og hjælpe dig videre med dit projekt.

Signe Waltoft Madsen
EU-konsulent
Grøn omstilling
Lina Christensen
EU-specialkonsulent
Forskning, uddannelse og Aarhus Universitet